Rezalne šablone Sizzix Framelits s štampiljkami - time out

Izrežite, kar vidite! S setom štampiljk in rezalnih šablon Framelits je to popolnoma enostavno. Odtisnite motiv in ga izrežite z ujemajočo šablono. Idealno za številne papirnate projekte. Šablone se uporabljajo skupaj z rezalnimi napravami Sizzix.
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
0630454263609
16,29 €

Rezalne šablone Sizzix Framelits s štampiljko

Vsebina:

  • 14 rezalnih šablon in
  • set štampiljk.

 

Rezalne šablone Framleits se uporabljajo skupaj z rezalnimi strojčki (Sizzix Big Shot, Xcut Xpress in podobnimi) za izrezovanje različnih motivov iz papirja. Za uporabo so popolnoma enostavne in so idealne pri ustvarjanju unikatnih scrapbooking albumov, voščilnic, poročnih in rojstnodnevnih vabil, voščilnic ob rojstvu otroka, oblikovanju škatlic iz papirja, okraskov iz papirja in dekoraciji daril. Zelo dobro se uporabljajo za izrezovanje fotografij, okenc, okvirčkov in obrob. Njihova uporaba je brezmejna!

Na izbiro je ogromno rezalnih šablon, različnih velikosti in različnih oblik, uporabnih za vse priložnosti. Šablone so primerne za rezanje enega sloja papirja, tanjšega kartona, paus papirja ali kovinske folije.

 

Postopek za uporabo šablon in štampiljk

Odtisnemo motiv štampiljke na želen papir. To naredimo tako, da silikonsko štampiljko z gladko stranjo pritdimo na akrilni blok, jo pomočimo v barvno blazinico in močno odtisnemo.

Nato odtisnjen motiv obrežemo. Uporabimo rezalno šablono in scrapbooking strojček.

Uporaba šablon pri strojčku Sizzix: potrebujete osnovno ploščo za Sizzix z dodatki (solo shim – TAB1 in solo thin die adapter – TAB2) in dve rezalni plošči. Plošče zložite po naslednjem vrstnem redu: osnovna plošča z obema dodatkoma, prva rezalna plošča, papir z odtisnjenim motivom štampiljke, rezalna kovinska šablona (z rezili obrnjenimi navzdol), druga rezalna plošča. Pripravljene plošče spustite skozi strojček.

*Pri uporabi šablon Framelits za izrez z drugimi rezalnimi strojčki, za vrstni red plošč in šablone sledite navodilom svojega strojčka.

 

Primer uporabe seta si oglejte na primeru ustvarjalnega projekta:

Dodatne informacije
SKU0630454263609
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account