Scrapbooking papir 30,5x30,5cm - medvedki in sovice

Vzorčast papir, potiskan na obeh straneh. Idealen za izdelavo scrapbook albumov, voščilnic, vabil in številnih dekoracij za različne priložnosti.
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
8024273965585
0,96 €

Scrapbooking papir

Scrapbooking papir je potiskan vzorčast papir, namenjen vsestranskemu ustvarjanju iz papirja. Idealen za izdelovanje scrapbook albumov, poročnih in rojstnodnevnih vabil, raznih voščilnic in za oblikovanje številnih dekorativnih elementov. Iz teh čudovitih pisanih papirjev lahko oblikujete različne dekoracije za svoj dom ali darila. V kombinaciji s številnimi dekorativnimi elementi, kot so razcepki, gumbki, trakci, nalepke, kovinski elementi in podobno, lahko izdelate resnično unikatne izdelke.

Uporabljate ga lahko tudi s strojčki za izrezovanje, kot so Sizzix Big Shot, Xcut Xpress in Cuttlebu, za izrez različnih motivov ali za reliefni odtis.

Scrapbook papirji so na voljo v različnih velikosti, posamezno ali v kompletu. Številni motivi, ki so na voljo omogočajo, da izdelate voščilnico, vabila, čestitko ali album za vse priložnosti.

Naj bo vaše ustvarjanje raznoliko, prijetno in vsestransko!  

Papir je potiskan na obeh straneh in ima na vsaki strani svoj motiv. Velikosti papirja je 30,5x30,5cm, njegova gramatura pa 170g/m².

Dodatne informacije
SKU8024273965585
PakiranjePosamezno
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account