Univerzalna šablona Viva "Modern Christmas"- Modern Božič, A5, samolepilna, fleksibilna, božične kroglice, drevo, okras, voščilnice, scrapbooking

Univerzalna šablona Viva velikosti A5 se uporablja za hiter in enostaven izrez oblik iz papirja, folije ali tanjšega kartona. Primerna je tudi za reliefni odtis motiva v papirju.
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
4042972141783
2,59 €
Univerzalna šablona je odlična za dodajanje barve ali teksture vsem vašim ustvarjalnim projektom. Šablono lahko uporabljate s tuši, barvami, spreji, barvnimi blazinicami (npr. Distress Ink), teksturnimi pastami in drugim. Za nanos barve preko šablone lahko uporabite čopič ali gobico, za nanos modelirne ali teksturne paste pa slikarsko lopatico. Krasni vzorci šablon so izjemen pripomoček za vse projekte, na katerih želite ustvariti čudovito ozadje. Odlične so za izdelavo voščilnic, vabil, albumov ter drugih scrapbooking projektov, za okrasitev okvirjev, sten, predalnikov in še marsičesa drugega. En pripomoček za mnogo ustvarjalnih projektov. Velikost šablone: A5 (148x210mm).
Dodatne informacije
SKU4042972141783
PakiranjeKomplet
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account