Beadsi blog

 1. ADT Jane Beljo - Najboljše šele prihaja

  Na naših gredah že rastejo tulipani in druge pomladne cvetlice, zato je Jane pripravila krasno cvetočo voščilnico, ki ji je dodala spodbudni napis z novimi slovenskimi štampiljkami. Svojo ustvarjalno idejo vam predstavi spodaj.

  najboljse_prihaja_jane_beljo_beadsi

   

  Preberi več »
 2. ADT Simona Podlesnik - pomladna voščilnica

  Pozdravljeni, danes sem z vami Simona in skupaj bomo ustvarili ljubko voščilnico s poljskimi cvetlicami. Lahko jo podarite svojim dragim mamam, babicam, tetam za jutrišnji praznik.  

   

  Preberi več »
 3. ADT Jane Beljo - voščilnici z Graph'o markerji

  Jane Beljo nam je pripravila dve različici voščilnice s sovico. Osnova tokratnih kartic so prelivajoče barve vodnih markerjev Graph'O, s katerimi je izdelala tako ozadje, kot glavni motiv. Poglejmo, kako.

  sovica_jane_beljo_beadsi

   

  Preberi več »
 4. ADT Vladka Šerbinek - Poigravanje z alkoholnimi inki, drugič

  Pa nadaljujmo tam, kjer smo nazadnje ostali pri poigravanju z alkoholnimi inki. V tej objavi sem vam namreč obljubila, da vam pokažem kako sem uporabila modro ozadje in kako je mogoče alkoholne inke uporabiti na foliji.

   

   

  Preberi več »
 5. ADT Jane Beljo - Čas za zabavo

  Jane nam je v tokratnem projektu pripravila zabavno rojstno-dnevno voščilnico! Poglejte, kako enostavno lahko naredimo ročno izdelano voščilnico, ki bo razveselila vašega slavljenca.

  ljubezenska_voscilnica_jane_beljo_beadsi

   

  Preberi več »
 6. ADT Kaja Vezenšek - poročna voščilnica

   

  Pozdravljeni, sem Kaja iz ustvarjalnice Kajcyika crafts in danes sem za vas pripravila poročno voščilnico! Sezona porok se namreč približuje in zdi se mi, da ročno narejena voščilnica mladoporočencema še bolj polepša, že tako čudovit dan.

  kaja_vezensek_porocna_voscilnica_beadsi

   

  Preberi več »
 7. ADT Jane Beljo - Čudovita si

  Pisana voščilnica za čudovito osebo! Jane Beljo nas tokrat vodi skozi sedem korakov, ki vodijo do izdelave čarobne voščilnice. 

  ljubezenska_voscilnica_jane_beljo_beadsi

   

  Preberi več »
 8. ADT Vladka Šerbinek - Poigravanje z alkoholnimi inki

  "Alkoholni inki so v zadnjem času zelo popularni in z njimi se človek lahko zelo zabava in izdela zabavna ozadja za voščilnice", pravi Vladka Šerbinek. Poglejte, kakšen efekt lahko ustvarimo z njimi!

   

   

  Preberi več »
 9. ADT Jane Beljo - Veselo valentinovo

  Podarite svojemu Valentinu unikatno voščilnico, ki ste jo izdelali sami. In brez skrbi, Jane vas vodi skozi korake izdelave.

  Veselo valentinovo!

   

  ljubezenska_voscilnica_jane_beljo_beadsi

   

  Preberi več »
 10. Snazaroo barve - za najboljšo pustno masko

  Izjemna kvaliteta, obstojnost, široka barvna paleta, številni dodatki ter pripomočki in še več odlikujejo te vrhunske bodypainting barve. Preglejte pestro ponudbo ne le izdelkov, temveč tudi otroških in odraslih idej za najboljšo pustno masko. Veselo maskiranje :)

  Preberi več »
Stran