Beadsi blog

 1. ADT Tjaša Trol - Sreča narejena iz malenkosti

  Pozdravljeni, za današnji projekt sem se lotila izdelave okrasne tablice, ki so jo navidnile cvetoče sivke na babičinem cvetičnem vrtu. Tablico s sivkami in pozitivnim sporočilom lahko uporabite kot stensko dekoracijo v vašem domu ali tudi kot krasno darilo. :) 

   

  Preberi več »
 2. ADT Jane Beljo - najboljša prijateljica

  Današnji prispevek je Jane posvetila najboljšim prijateljicam. Z novimi Jane's Doodles štampiljkami je izdelala enostavno, a krasno voščilnico, ki jo lahko podarite svojim prijateljicam. Prijetno ustvarjanje. :) 

   

   

  Preberi več »
 3. ADT Vladka Šerbinek - Dve voščilnici in kombinacija izrezanih črk ter odtisnjenih besed

  Tokrat sta nastali dve voščilnici, saj ima šablona CottageCutz dva takšna motiva, ki se lahko uporabita skupaj ali ločeno. In tako je zelo priročna, da v kratkem času izdelamo dve voščilnici.

   

  Preberi več »
 4. ADT Simona Podlesnik - morska razglednica Aloha

  Pozdravljeni, tokrat sem z vami Simona in vam maham iz morja. Zato je tudi današnji blog čisto poletno, morsko in počitniško obarvan! Zmeraj vzamem s seboj na oddih nekaj štampiljk, papir in markerje in potem pobarvam kar nekaj odtiskov na zalogo (te kasneje samo izrežem in jih uporabim na voščilnicah). To zavzame eno mapico stvari (akrilni blog, štampiljke, blazinico za odtiske, škarje in markerje) in jo z lahkoto vzamete s seboj na plažo namesto knjige. Ampak tokrat nisem delala klasičnih voščilnic ampak razglednice.

  Kdaj ste nazadnje dobili kakšno z morskimi pozdravčki?

   

  Preberi več »
 5. ADT Tjaša Trol - Mačje figure

  Pozdravljeni, danes vas vabim, da z vašimi mlajšimi ustvarjalci izberete najljubše barve papirja in iz njih izdelate prikupne mačje figure, s katerimi se otroci lahko kasneje tudi igrajo. :) 

   

  Preberi več »
 6. ADT Jane Beljo - Rojstni dan na morju

  Naj darilo pospremi ljubka voščilnica za rojstni dan. Današnji prispevek je pripravila Jane, ki vas v postopku vodi skozi maskiranje, štempljanje in barvanje. :) 

   

   

  Preberi več »
 7. ADT Vladka Šerbinek - Ljubo doma

  Današnji izdelek lahko krasi vaše stanovanje, ali pa je dodatek k darilu, ko greste na obisk k prijateljem ali sorodnikom oz. tistim, ki so se ravno preselili v novi dom. Lahko je v obliki čestitke, kot vam jo predstavljam danes, ali pa samo čestitko postavite v okvir in se tako lahko obesi tudi na steno ali postavi na polico.

   

  Preberi več »
 8. ADT Sandra Žitnik - Razigrani poletni uhani

  Pozdravljene drage ustvarjalke! Danes sem se odločila, da vam pokažem, kako si naredite preproste viseče uhane, ki jih boste z veseljem nosile to poletje. Pa ne samo poletje, skozi celo leto. :) 

   

  Preberi več »
 9. ADT Tjaša Trol - Preobrazba mini beležke

  En prijeten poletni pozdrav! Danes sem se odločila za preobrazbo preproste beležke. V duhu poletja, sem ji dodala nekaj živahnosti in njeno platnico popestrila s cvetličnimi motivi v toplih barvah, skupaj s krasnim natur okvirjem. :) 

   

  Preberi več »
 10. ADT Jane Beljo - Voščilnica jagode, maline in ti

  Jane nas je ponovno razveselila s svojim prispevkom, tokrat nam prikazuje kako s simpatično voščilnico nekomu povemo, da smo veseli njegove vsakodnevne bližine. :) 

   

  Preberi več »
Stran