Beadsi blog

 1. ADT Kaja Vezenšek - jesenska čestitka

  Pozdravljeni, sem Kaja iz ustvarjalnice Kajcyika crafts in danes imam za vas pripravljeno simpatično jesensko čestitko.

  kaja_vezensek_beadsi_jesenska_cestitka

  Preberi več »
 2. ADT Jane Beljo - Punčka je

  Torek je dan, ki nam ga vsak teden s svojim prispevkom polepša Jane Beljo. Tokrat s čudovito voščilnico primerno za čestitke ob rojstvu. ;)

  jane_beljo_beadsi_rojstvo_voscilnica

  Preberi več »
 3. ADT Simona Podlesnik - magnetki sovice

  Pozdravljeni, ponovno sem z vami Simona in danes bomo skupaj ustvarili prikupne magnetke sovice.

  simona_podlesnik_beadsi_magnetki_sovice

  Preberi več »
 4. ADT Vladka Šerbinek - Jesensko listje

  Res bo danes na meniju jesensko listje, vendar kot okras, preden pridejo na mizo prave dobrote. Če pripravljate bolj svečano jesensko kosilo ali večerjo, vam bo tokratna objava morda v pomoč.

  vladka_serbinek_beadsi_blog_art_jesensko_listje

   

  Preberi več »
 5. ADT Jane Beljo - Življenje je lepo

  Po vsakem dežju posije sonce... ko pa se sonce prikrade na nebo še med dežjem, pa ugledamo čudovit fenomen narave - mavrico. Življenje je res lepo; in kdo zna povedati to bolje kot Jane, ki nam vsakič znova na svojih karticah pričara nekaj čarobnosti. Krasne barve dizajnerskih flomastrov pretvori v enostavne, a čudovite oblike na papirju. Krasen dizajn, se strinjate? ;)

  Preberi več »
 6. ADT Kaja Vezenšek - Voščilnica z embosiranim okvirjem

  Kaja nam bo skozi izdelavo te krasne voščilnice pokazala, kako izdelati embosiran (reliefen) okvir kar z rezalnimi šablonami. Precej uporabno, kajne? Zgolj en pripomoček in vse rezalne šablone lahko uporabite tudi za reliefen odtis.

  Preberi več »
 7. ADT Jane Beljo - Zahvalna voščilnica s sončnicami

  Upamo na sončen september s prvo septembrsko objavo ADT-a, ki jo je prispevala Jane Beljo. Zahvalne besede na njeni voščilnici so tokrat pospremile krasne sončnice na akvarelnem ozadju. Pripravite svoje štampiljke in markerje, čas je za ustvarjanje! ;)

  Preberi več »
 8. ADT Agnieszka Cebula - voščilnica s Foamiran rožami

  Današnji četrtek bomo obogatili s prvim prispevkom najnovejše članice Art Design Team-a, Agnieszke Cebula! Poljska ustvarjalka, mojstrica scrapbookinga in izdelovanja rožic iz foamirana, je poskrbela za krasno inspiracijo - bogato cvetlično voščilnico. 

   

   

  Preberi več »
 9. ADT Vladka Šerbinek - cvetoči venček

  Venčki, pa naj si bodo cvetoči, zeleni, umetni, naravni... vedno navdušijo in so prisotni praktično v vsakem domu. Še posebej pa v jesenskem in božičnem prazničnem času. Jaz pa sem ga tokrat odtisnila na foto karton s temno rjavo blazinico in ga pobarvala s KOH-I-NOR Polycolor barvicami.

   

  Preberi več »
 10. ADT Simona Podlesnik - lovilec sanj

  Pozdravljeni, danes sem z vami Simona in v današnjem prispevku sem pripravila foto vodič za izdelavo lovilca sanj. Lovilec sanj izvira iz kulture ameriških staroselcev in bi naj po izročilu bil spleten iz vrbovega obroča ter mreže iz vrvice, ki je na obroč pritrjena na sedmih ali osmih mestih, ter okrašen s perjem in koraldami. Skozi luknjico na sredini naj bi ponoči do nas tako prišle le lepe sanje, v mrežo pa naj bi se ulovile slabe sanje in zli duhovi - te pa izničijo prvi jutranji sončni žarki, ki posvetijo na naš lovilec sanj.

  Preberi več »
Stran