Beadsi blog

 1. Vladka Šerbinek - rdeče mix media srce

  Začela bom tam, kjer sem nazadnje končala in sicer sem že v prejšnji objavi pokazala 3D izdelano rdeče srce in obljubila, da vam v novi objavi pokažem, kaj sem z njim naredila. In končno svojo obljubo tudi izpolnjujem - tukaj je moj končni izdelek:

   

  Preberi več »
 2. Vladka Šerbinek - mix media srca

  Tokrat sem s prsti lepo zabredla med barve in moje roke so bile kot vesela paleta po končanem delu. Tudi to je del ustvarjanja, kajne? In tako je vse skupaj na koncu izpadlo.

   

  Preberi več »
 3. Vladka Šerbinek - okvir okrašen z zelenjem, cvetjem, ptico in pikčastimi zastavicami

  Tokrat sem eleganten okvir okrasila z nekaj zelenja, belimi cvetovi ter pikastimi zastavicami. Vmes pa se je na sliko naselila še drobna ptica.

   

  Preberi več »
 4. Vladka Šerbinek - Struktura lesa in cvetje z zelenjem na okvirju

  Preprosta voščilnica, ki ji ozadje s strukturo lesa in privzdignjen okvir dajeta razgibanost, zelenje pa vnaša nekaj barvitosti. Rada se poigravam z veliko beline in prav s strukturo in različnimi nivoji jo lahko razbijemo, da končni izdelek ne zgleda preveč monotono.

   

  Preberi več »
 5. Vladka Šerbinek - venček v okvirju

  Prejšnji teden sem spreminjala dekoracijo v stanovanju in ugotovila, da mi manjka še kakšen kos pomladne dekoracije. Pa sem se je lotila. In kar rada naredim je to, da vržem na kup različne šablone. Lahko so od različnih proizvajalcev in ko si jih ogledujem tako vržene na kup, počasi nastaja ideja, kaj bi izdelala. Tega se večkrat poslužujem, tudi takrat, ko zmanjka inspiracije. Kadar gre slednja po svoje, jo počasi priklicujem nazaj tako, da izdelam kaj znanega, le da malo obrnem stvari. In venčke zelo rada izdelujem, torej eden več ne bo škodil.

   

  Preberi več »
 6. Vladka Šerbinek - Knjižno kazalo in polnjeno srce iz filca

  Današnja ideja je primerna, da jo uporabite tudi pri ustvarjanju z otroki. Pravzaprav gre za dva izdelka, kjer si otroci urijo tudi ročne spretnosti. Za začetek pa naj vam pokažem, kako lahko izdelate takšno srce, ki vam služi kot knjižno kazalo.

   

  Preberi več »
 7. Mitja Bokun - Video priprave na slikanje

  Slovenski ilustrator Mitja Bokun, je v svojem prvem videu z nami delil svojo pripravo na slikanje in materiale, ki jih pri tem uporablja. :)

  Preberi več »
 8. Vladka Šerbinek - Poročno vabilo z etno pridihom

  Vem, da trenutno ni čas razmišljan o porokah in podobnih dogodkih, vendar z upanjem, da bomo tudi o takih stvareh znova kmalu razmišljali, je tukaj ena ideja za poročno vabilo, ki je zelo hitro izdelano. Če pa napis nadomestimo s kakšnim drugim, pa se lahko v trenutku prelevi v čestitko.

   

  Preberi več »
 9. Jane Beljo - Čestitke ob rojstvu

  Jane Beljo nas je razveselila s čudovito čestitko za rojstvo otroka! V roke vzela Graph'it markerje, štampiljke z ljubkimi živalcami iz džungle In napisi v slovenskem jeziku ter z nami delila rezultat njenega ustvarjanja!

   

  Preberi več »
 10. Vladka Šerbinek - Potiskani tulipani

  Tokrat sem prvič uporabila decoupage papir in všeč mi je bilo malo drugačno poigravanje s papirjem. Tukaj pa je končni rezultat tega mojega poigravanja.

   

  Preberi več »
Stran