Beadsi blog

 1. ADT Jane Beljo - božična voščilnica z angelom

  Že izdelujete božična in novoletna voščila? Naš design team vam bo v prihodnjih prispevkih pripravil veliko predlogov in morda vas prav kakšna njihova ideja navdihne. Danes predstavljamo elegantno angelsko božično voščilnico, ki nam jo je pripravila naša najbolj aktivna članica - Jane Beljo.  :)

  Preberi več »
 2. Okrasitev darilne škatlice

  Danes nas je Kaja ponovno razveselila z novim prispevkom in video navodili s hitro idejo za okrasitev škatlice, ki jo lahko podarite za praznike! :)

  Izdelava_oznacb_s_cottagecutz_sablonami

  Preberi več »
 3. ADT Vladka Šerbinek - Jesenski venček na voščilnici

  Če bi morala izbirati med vsemi Cottage Cutz šablonami, bi se brez obotavljanja odločila za to, ki sem jo uporabila v današnji objavi. Je moja največkrat uporabljena šablona in po njej najraje posežem v jesenskem času. Jo pa uporabim v kombinaciji s kakšno drugo šablono tudi v ostalih letnih časih. :)

  Preberi več »
 4. Voščilnica "Praznična pingvina"

  Pričarajte prijetno zimsko vzdušje na papirju, kot je to storila Anja Žurga. Uporabila je več CottageCutz šablon in kombinirala različne motive, ter z njimi izdelala praznično voščilnico s pingvini. Anja uživa ob kombinaciji različnih CottageCutz šablon, saj motivi preprosto pašejo skupaj. Pa vi, ste že poizkusili? :)

  Preberi več »
 5. Voščilnica tresočka - zasnežen nabiralnik

  Bliža se praznični čas in ker nam za pravo vzdušje manjka še nekaj snega, je zanj v svoji voščilnici tresočki poskrbela kar slovenska ustvarjalka Janja Albreht, navodila za izdelavo pa seveda delila tudi z vami. :)

  janja_albreht_beadsi_voscilnica_tresocka_nabiralnik

  Preberi več »
 6. ADT Jane Beljo - jesenska in zimska voščilnica

  Jane se je igrala z novimi štampiljkami in ker je navdušena nad novimi motivi, je z njimi pripravila kar dve ljubki voščilnici. Katere bi se lotili vi, jesenske ali božične? :)

  Preberi več »
 7. ADT Simona Podlesnik - Čaroben božič

  Pozdravljeni, danes sem z vami Simona in sem vam pripravila preprosto voščilnico za prihajajoče praznike.

  simona_podlesnik_beadsi_caroben_bozic_voscilnica

  Preberi več »
 8. ADT Jane Beljo - snežak

  Tu je že nova voščilnica Jane Beljo, kot vedno profesionalno obarvana z Graph'it markerji, kot to zna storiti le ona. :)

  voscilnica_jane_beljo_beadsi_snezak

  Preberi več »
 9. ADT Kaja Vezenšek - božična škatlica

  Božični prazniki se približujejo in Kaja v tem času rada izdela malenkosti za svoje bližnje. Izdelala je čudovito božično škatlico, ki je kot nalašč za majhne dobrote, ki jih želimo podariti.

  Kako se lotiti te čudovite škatlice, si oglejte v njenem video vodiču!

  Preberi več »
 10. ADT Vladka Šerbinek - Zasneženi avto

  Čeprav zunaj jesen veselo meša svoje barve, pa je za nas ustvarjalke to hkrati že čas, ko se začnemo spogledovati s koncem leta in z izdelovanjem tovrstnih voščilnic ter daril. Tako sem izdelala eno dokaj preprosto praznično voščilnico.

   

  Preberi več »
Stran