Beadsi blog

 1. ADT Tjaša Trol - Božični okraski

  Pozdravljeni, zagotovo že vsi razmišljate o božičnem ustvarjanju, če se ga niste že lotili. Tokrat imam za vas in vaše male ustvarjalce praznično idejo, za izdelavo lastnih okraskov za božično jelko. Pa začnimo. :)  

  Preberi več »
 2. ADT Jane Beljo - Praznična voščilnica z Božičkom in jelenčkom

  Jane Beljo je pripravila krasno praznično voščilnico z Božičkom in jelenčkom na poti. Nauči vas, kako izdelati akvarelno ozadje in sestaviti motiv iz kombinacije štampiljk.

  Preberi več »
 3. ADT Vladka Šerbinek - Razpokano ozadje in dve zimski voščilnici

  Lepo pozdravljeni v novi objavi za Beadsi blog. Tokrat sem po zelo dolgem času znova vzela v roke medij ali lak za razpoke in se malo poigrala z njim. Na koncu sta nastali ti dve voščilnici. 

  Preberi več »
 4. Poslikave za noč čarovnic z barvami Snazaroo

  Z barvami Snazaroo in idejami za poslikave boste za noč čarovnic najbolj grozna maska. Ponujamo vam široko paleto najboljših bodypainting barv na svetu Snazaroo! Številni dodatki za posebne učinke, pripomočki za poslikavo ter številne ideje vaše delo olajšajo, domišljiji pa pustijo odprto pot!

  Preberi več »
 5. ADT Sandra Žitnik - Jesensko listje

  Pozdravljene drage ustvarjalke! Verjamem, da imamo vse ustvarjalke nakita veliko, a nikoli ga ni dovolj in vedno stremimo k novim idejam, novim tehnikam. Vsaj sama sem takšna. In ker včasih kakšne uhane pustim zvečer na polički v kopalnici, zjutraj pa vsaj enega nikakor ne najdem, sem se odločila, da si naredim mali krožniček iz Fimo mase, da bom vedno odložila uhane nanj. In to idejo delim z vami. In seveda, ker je prišla jesen in z njo tople zlate barve v gozdu, bomo za idelavo krožnička uporabile delček narave.

  Preberi več »
 6. ADT Jane Beljo - Darilne božično novoletne etikete

  Jane Beljo že pripravlja darilne etikete za božično-novoletne praznike. Danes je za nas izdelala tri krasne etikete (tage) v akvarelnem videzu in treh barvnih kombinacijah. Katere bi izbrali vi?

  Preberi več »
 7. ADT Tjaša Trol - Milo za darilo

  Pozdravljeni, v današnjem projektu bomo naredili ročno izdelano milo in ga tudi lepo zapakirali. Takšna unikatna darilca pa so krasna ideja tudi za božični čas. :)  

  Preberi več »
 8. ADT Vladka Šerbinek - božično novoletna s piškotkom

  Danes je z moje strani uradna otvoritev nove sezone izdelovanja božično-novoletnih voščilnic in začeti je potrebno preprosto, da si ogrejemo prste. 

   

  Preberi več »
 9. ADT Simona Podlesnik - scrapbooking stran na temo "Noč čarovnic"

  Pozdravljeni, bliža se noč čarovnic - čas buč, duhov in čarovnic,  v Ameriki se otroci našemijo in hodijo od vrat do vrat - ta običaj se vse bolj seli tudi k nam. Pripravila sem vam scrapbook stran na temo "Noč čarovnic".

   

  Preberi več »
 10. ADT Tjaša Trol - Obrazi iz sladolednih palčk

  En lep pozdrav, danes se lahko z vašimi malimi ustvarjalci pozabavate s sladolednimi palčkami in iz njih izdelate zabavne like, bodisi za igro, bodisi za dekoracijo. Sama sem pripravila dva jesenska lika - bučo in strašilo, ter strašno zeleno pošast za čarovniške dni konec meseca. :)  

  Preberi več »
Stran