Beadsi blog

 1. ADT Tjaša Trol - Ptičja hiška

  Pozdravljeni, čudovite jesenske barve so me navdihnile k današnjemu projektu. S servietno tehniko, kredno barvo in nekaj umetno izdelanega mahu, sem obdelala leseno ptičjo hiško. Upam, da vam bo všeč. Prijetno ustvarjanje. :)  

  Preberi več »
 2. ADT Vladka Šerbinek - Jesenska v mix media stilu

  S septembrom začnemo počasi pogledovati proti jeseni, četudi so lahko ti dnevi še zelo topli. Mene kar hitro odnese v jesenske barve, ki jih zelo rada uporabljam. 

   

  Preberi več »
 3. ADT Simona Podlesnik - škatlica za mini darlica

  Pozdravljeni, danes sem z vami Simona. Pripravila sem vam škatlico za mini darilca ali majhne skrivnosti. Super darilce za otroške rojstne dni, malo drugačno in pri tem lahko pomagajo tudi otroške roke. Meni je pomagal moj mali šolar in si zaželel fantovsko škatlico. No, pa dajmo!

   

  Preberi več »
 4. ADT Tjaša Trol - knjižna kazala

  Pozdravljeni, glede na to, da se je začela šola, sem za današnji projekt izbrala nekaj šolskega. Iz preprostih oblik sem izdelala ljubka knjižna kazala, ki bodo popestrila otroško branje. Tako bodo vedno vedeli, kje so ostali pri branju svoje najljubše pravljice. Za najbolj ustvarjalne, pa sem dodatno pripravila še mini beležko, ki se jo izdela na isti način. :)  

  Preberi več »
 5. ADT Jane Beljo - draga sestra

  Za prvi septembrski projekt je Jane Beljo s sončnicami kot glavnim motivom, izdelala krasno voščilnico za vse drage sestre. Poglejte, kako jo izdelati s tehniko maskiranja.

   

   

  Preberi več »
 6. ADT Tjaša Trol - Zabavni kaktusi

  Pozdravljeni, ker smo še v poletju, sem za današnji navdih izbrala najbolj vroč prostor pod soncem - puščavo in ene izmed rastlin, ki tam uspevajo. Danes se lahko lotite enostavnega in zabavnega projekta z vašimi malimi ustvarjalci, ter izdelate ljubke mini kaktuse s klobuki. Veselo ustvarjanje! :)  

  Preberi več »
 7. ADT Vladka Šerbinek - Ptica na veji s srci

  Današnjo voščilnico sem prelevila v rojstnodnevno, čeprav sem najprej mislila, da bo namenjena poroki. Kar vam želim pokazati je, da lahko z drugačnim napisom spremenite namembnost izdelku in tako uporabite svoje pripomočke večkrat in za različne priložnosti. 

   

  Preberi več »
 8. ADT Sandra Žitnik - Spomin na poletje 2019

  Pozdravljene drage ustvarjalke! Prepričana sem, da tudi ve iz morskega dopusta prinesete domov kar nekaj najdenih školjkic, kamenčkov ter stekelc. Zato vam bom danes pokazala, kako si lahko naredite komplet, ki vas bo vedno spominjal na morske počitnice. :) 

   

  Preberi več »
 9. ADT Tjaša Trol - Darilni okvir za novorojenčka

  Pozdravljeni, danes bomo izdelali kreativni okvir, kot krasno darilo ob rojstvu dojenčka. Okvirju lahko dodate tudi datum rojstva ali sličico, v vsakem primeru pa bo krasna spominska dekoracija v otroški sobi. Izdelali bomo okvir v nežnih modrih odtenkih za fankta, lahko pa namesto modre uporabite roza in pripravite okvir za dojenčico. Prijetno ustvarjanje. :) 

   

  Preberi več »
 10. ADT Jane Beljo - Voščilnice z metulji

  Jane Beljo je tokrat ustvarila prekrasno voščilnico z metulji in akvarelnim ozadjem. Za izdelavo je uporabila štampiljke po svojih ročno izdelanih skicah in nepogrešljive Graph'it flomastre. 

   

   

  Preberi več »
Stran