Beadsi blog

 1. Vladka Šerbinek - Knjižno kazalo in polnjeno srce iz filca

  Današnja ideja je primerna, da jo uporabite tudi pri ustvarjanju z otroki. Pravzaprav gre za dva izdelka, kjer si otroci urijo tudi ročne spretnosti. Za začetek pa naj vam pokažem, kako lahko izdelate takšno srce, ki vam služi kot knjižno kazalo.

   

  Preberi več »
 2. Mitja Bokun - Video priprave na slikanje

  Slovenski ilustrator Mitja Bokun, je v svojem prvem videu z nami delil svojo pripravo na slikanje in materiale, ki jih pri tem uporablja. :)

  Preberi več »
 3. Vladka Šerbinek - Poročno vabilo z etno pridihom

  Vem, da trenutno ni čas razmišljan o porokah in podobnih dogodkih, vendar z upanjem, da bomo tudi o takih stvareh znova kmalu razmišljali, je tukaj ena ideja za poročno vabilo, ki je zelo hitro izdelano. Če pa napis nadomestimo s kakšnim drugim, pa se lahko v trenutku prelevi v čestitko.

   

  Preberi več »
 4. Jane Beljo - Čestitke ob rojstvu

  Jane Beljo nas je razveselila s čudovito čestitko za rojstvo otroka! V roke vzela Graph'it markerje, štampiljke z ljubkimi živalcami iz džungle In napisi v slovenskem jeziku ter z nami delila rezultat njenega ustvarjanja!

   

  Preberi več »
 5. Vladka Šerbinek - Potiskani tulipani

  Tokrat sem prvič uporabila decoupage papir in všeč mi je bilo malo drugačno poigravanje s papirjem. Tukaj pa je končni rezultat tega mojega poigravanja.

   

  Preberi več »
 6. Vladka Šerbinek - Za rojstni dan, valentinovo ali enostavno samo zate

  Kar ne morem se naveličat the Xcut-ovih šablon črk, ker jih je tako zabavno sestavljati v različne besede. In današnja voščilnica je sestavljena tako, da je primerna za rojstni dan ali pa za prihajajoče valentinovo. 

   

  Preberi več »
 7. Vladka Šerbinek - Zimska idila s klopco

  Pošteno smo zakorakali v zimo, vendar prave zimske idile še nismo videli. Poleg tega pa je božično okrasje bilo potrebno zamenjati in to sta dva razloga, da sem ustvarila današnjo sliko v okvirju z zasneženo klopco. Tako sem si vsaj na sliki ustvarila nekaj pravega zimskega vzdušja, ki vzbuja mir in spokojnost. 

  Preberi več »
 8. ADT Vladka Šerbinek - Jelen z darili za rojstni dan

  Po novem letu je glava še polna prazničnih ustvarjalnih idej in da počasi obrnemo tok razmišljanja, je dobro uporabiti kakšno praznično šablono za rojstnodnevno voščilnico. Vsaj tako sem se sama lotila ponovoletnega ustvarjanja. 

  Preberi več »
 9. ADT Vladka Šerbinek - Darilni vrečki

  Zdaj pa se res že približujemo dnevu, ko bo potrebno vsa darila lepo zaviti in tukaj je ena ideja, kako si lahko kakšno darilno vrečko izdelate sami in s pomočjo šablon. Jaz sem izdelala 2, za obe moji nečakinji. 

  Preberi več »
 10. ADT Simona Podlesnik - Set preprostih voščilnic

  Pozdravljeni, danes sem še zadnjič v tem letu z vami Simona. Izdelujete praznične voščilnice v zadnjem trenutku? Nič hudega, danes bomo delali preproste, unikatne in hitro narejene voščilnice.

   

  Preberi več »
Stran