Beadsi blog

 1. ADT Jane Beljo - Naravnost iz srca

  Tokrat voščilnica naravnost iz srca. Krasna kartica za različne priložnosti - zahvalo, rojstni dan ali kar tako. Z nasveti Jane Beljo bomo postali pravi mojstri barvanja in maskiranja. ;)

  Preberi več »
 2. ADT Simona Podlesnik - kaktusi

  Pozdravljeni, tokrat sem z vami ponovno Simona in vam maham iz morja.

  Za tokratni projekt sem s seboj na pocitnice vzela nekaj Pentart barv, ki so prav prirocne za pocitnisko ustvarjanje in ne zasedejo veliko prostora.

  Ostali material sem pa poiskala kar na plaži. :)

  kaktusi_iz_kamenja

  Preberi več »
 3. ADT Vladka Šerbinek - božična voščilnica

  Samo še 166 dni do Božiča!!!!!!!!

  Danes nas je Vladka presenetila z videom, v katerem vam bo nazorno prikazala, kako z uporabo akvarelnih barvic Koh-i-noor do čudovite, popolno pobarvane božične voščilnice.

  Res, je, da so naše misli trenutno usmerjene bolj na sanjske plaže, poletne temperature in, da bo trajalo še nekaj časa preden bodo zapadle prve snežinke. Vemo pa tudi, da vas je kar nekaj takšnih, ki o Božiču razmišljate že v poletnih mesecih, zato z veseljem delimo z vami Vladkine dragocene izkušnje.

  vladka_serbinek_bozicna_voscilnica

  Preberi več »
 4. ADT Jane Beljo - voščilnica Aleluja

  V tem tednu pri uporabi štampiljk Jane svetuje razmišljanje izven okvirjev. Tematike štampiljk lahko uporabljate tudi za druge namene in tako na primer božične štampiljke uporabite za druge vrste voščilnic. Tudi ta angelček bi lahko bil uporabljen na več načinov. Na primer znotraj voščilnice z angelčkom "Aleluja" lahko napišemo "za prijatelja kot si ti!".

  voscilnica_aleluja_jane_beljo

  Preberi več »
 5. ADT Kaja Vezenšek - voščilnica ananas

  Ta teden je Kaja za vas pripravila nov video vodič, v njem pa je predstavila izdelavo simpatične voščilnice z motivom ananasa. ;)

  kajina_ananas_voscilnica

  Preberi več »
 6. ADT Jane Beljo - Rojstnodnevna voščilnica s tehniko maskiranja

  Za torkove ustvarjalne navdihe ponavadi poskrbi najbolj aktivna članica ADT, Jane Beljo. S tortnimi štampiljkami, slovenskimi napisi in tehniko maskiranja je izdelala krasno rojstnodnevno voščilnico! Že imate v mislih slavljenjca, ki bi je bil vesel? ;) Prijetno ustvarjanje!

  Preberi več »
 7. ADT Adrijana Knez - Poletni mix media natikači

  Pozdravljeni, danes sem z vami Adrijana iz Paper Beauty AK. V mesecu juniju ustvarjamo na dve različni temi - Darilo za učitelja in Skok v poletje. Obožujem poletja, lahkotna oblačila, obutev, veter v laseh in slan morski zrak. Moja prva asociacija je bila skakanje ... skakanje z mehko obutvijo ... natikači! Že pred nekaj leti sem iz papirja oblikovala natikače (japonke) kot obešanko, danes pa se bomo poigrali z mixed medio. Izdelek lahko uporabimo kot poletno dekoracijo ali kot rojstnodnevno darilo. Tudi tokrat vam bom predstavila Pentart in Scrapiniec izdelke. :)

   

    

  Preberi več »
 8. ADT Jane Beljo - Hvala

  Poletna, pisana, sadna, čudovita. Takšna je današnja zahvalna voščilnica, ki jo je za ADT pripravila Jane Beljo. Izrecite hvala na poseben, unikaten način. Pa prijetno ustvarjanje. :)

  voscilnica_jane_beljo_lepe_praznike

  Preberi več »
 9. ADT Kaja Vezenšek - kit želi vse najboljše

  Sem Kaja iz ustvarjalnice Kajcyika crafts in danes imam za vas pripravljeno poletno rojstno dnevno čestitko.

  kit_zeli_vse_najboljse

  Preberi več »
 10. ADT Jane Beljo - lepe praznike

  Ekipa ADT je bila ta teden izjemno pridna. Tu je že 3. prispevek tega tedna, v njem pa Jane Beljo prikazuje izdelavo voščilnice z željo po lepih praznikih. :)

  voscilnica_jane_beljo_lepe_praznike

  Preberi več »
Stran