Beadsi blog

 1. Izdelava svečnika s Pentart efektno pasto

  Narava cveti v svojem polnem sijaju, zato smo v današnjem projektu uporabili izdelke, s katerimi lahko realistično imitiramo del narave. Poglejte, kako lahko uporabite izdelke Pentart za imitacijo mahu in z njimi izdelate prav zanimiv svečnik, ki se bo krasno podal na prav vsako teraso ali balkonček. Prijetno ustvarjanje. :)

   

  Preberi več »
 2. ADT Simona Podlesnik - dobrodošlica ob rojstvu

  Pozdravljeni, danes sem z vami ponovno Simona in sem vam pripravila komplet ljubkih in preprostih voščilnic za dobrodošlico ob rojstvu. Uporabila sem Sizzixove rezalne šablone živalic in baby oblačil ter jih kombinirala z novimi A4 scrapbook papirji (vzorec pikic, karo in črt) za piko na i pa dodala še napise z Artovimi štampiljkami.

   

  Preberi več »
 3. ADT Vladka Šerbinek - Kolo na ograji

  Rada imam vožnjo s kolesom in veter v laseh. In med tem ko sem kolo prislonila na ograjo, sem se sprehodila po travniku in nabrala nekaj cvetja, da ga dam kasneje v vazo. Ko sem se vrnila, sem opazila, da mi je nekdo na zadnji del kolesa privezal balon v obliki srca. Z nasmehom sem se odpeljala domov. 

   

  Preberi več »
 4. ADT Jane Beljo - Magičen dan ti želim

  Jane nam je, s svojo novo voščilnico, pred prazniki zaželela magične dneve. Odlična ideja za različne priložnosti. Prijetno ustvarjanje!

   

  Preberi več »
 5. ADT Vladka Šerbinek - Voščilnica za obhajilo

  Glede na to, da prihaja obdobje obhajil in birm, morda komu pride prav ta preprosta ideja, ki jo dejansko lahko uporabite za oba dogodka, le da zamenjate napis. 

   

  Preberi več »
 6. ADT Jane Beljo - Velikonočni blagoslov

  V tednu pred prazniki je glavna tema našega ustvarjanja velika noč. In Jane Beljo predstavlja enostaven postopek za izdelavo ljubke voščilnice z velikonočnimi blagoslovi. Prijetno ustvarjanje!

   

  Preberi več »
 7. ADT Simona Podlesnik - Veselo veliko noč

  Pozdravljeni, danes sem z vami Simona in skupaj bomo ustvarili ljubko voščilnico za prihajajoče velikonočne praznike.

   

  Preberi več »
 8. ADT Vladka Šerbinek - Pomladno okrašena jajčka

  Glede na to, da se bliža Velika noč, verjetno ne bo odveč današnja ideja, ki lahko popestri vašo jedilno mizo ali pa služi kot dekor. 

   

  Preberi več »
 9. ADT Jane Beljo - objem

  Ali ste vedeli, da je jutrišnji dan posvečen našim hišnih ljubljenčkom? Zato se je Jane odločila naše kosmate prijatelje upodobiti na današnji voščilnici. 

   

  Preberi več »
 10. ADT Jane Beljo - Za pisano veliko noč

  Jane nam predstavlja dve verziji velikonočne voščilnice. Pisano ozadje je tokrat kombinirala s simpatičnimi motivi štampiljk "Suzina velika noč". In kakšni so vaši načrti za velikonočno ustvarjanje? 

   

  Preberi več »
Stran