Beadsi blog

 1. Vladka Šerbinek - Obesek Tresočka

  V današnji objavi sem se lotila še enih božičnih obeskov, ki pa jih lahko hitro prelevite v voščilnico, če želite. Vse kar morate narediti je, da izpustite korak, kjer zalepite tag, na katerega se doda vrvica in nalepite na osnovo za voščilnice. Ampak do tja še pridemo. Tako zgledata končna izdelka:

   

  Preberi več »
 2. Vladka Šerbinek - voščilnica in okrasek hkrati ali veverica v venčku

  Veliko časa in truda vložimo v izdelavo voščilnic in za praznike jih pošljemo še veliko več kot ponavadi. Prejemniki za samo voščilno morda ne vedo, kako bi jo razstavili ali pa nimajo prostora ali pa v tem ne vidijo smisla in s tem naš trud doživi samo minuto ali dve pozornosti. Če pa jim pošljemo čisto preprosto voščilnico, ki je v bistvu ogrodje ali nosilec za okrasek, pa lahko prejemnik voščilnico zavrže in ohrani obesek, ki ga lahko obesi kamorkoli, tudi na smreko. Tako zgleda, ko je obesek pritrjen na voščilnico, kar sem storila tako, da sem na hrbtni strani vrvico prilepila z washi trakom, ki se lahko odlepi. Spredaj pa sem na hrbtno stran obeska nanesla čisto malo dvostranskega lepilnega traku, ki začasno drži obesek na voščilnici.

   

  Preberi več »
 3. Vladka Šerbinek - gospod in gospa Božiček na interaktivni voščilnici s knjižnim kazalom

  Obožujem palčke in zato pritegne mojo pozornost prav vsaka štampiljka ali šablona s tem motivom. Zato ni čudno, da me je takoj pritegnila ta šablona. Se mi zdi, da so palčki tipična pravljična bitja, malo nagajiva, malo navihana, predvsem pa dobrega srca in zato lahko z izrezi ali štampiljkami voščilnico kaj hitro prelevimo v pravljico. Jaz sem svoja glavna motiva skrila na prvi pogled.

   

  Preberi več »
 4. Vladka Šerbinek - Hrestač

  Jaz se še kar ne morem ločit od CraftEmotions štampiljk. Tokrat me je povsem prevzel ta set z dvema različnima figurama Hrestača. Tako so nastali kar trije izdelki, en v okvirju, ena klasična voščilnica in še ena v obliki ovala.

   

  Preberi več »
 5. Vladka Šerbinek - Privzdignjen krog, ki deluje kot novoletni okrasek

  Z oktobrom se počasi pri meni odpira sezona izdelovanja božično-novoletnih voščilnic. CraftEmotions novi štampiljkami je to še toliko bolj zabavno.

   

  Preberi več »
 6. Vladka Šerbinek - Etno voščilnica za mamo

  Moja mama ima rojstni dan v začetku oktobra in ker september preživim večino časa na dopustu, sem se odločila, da ji že zdaj izdelam voščilnico in me čas tako ne bo prehitel. Odločila sem se za etno izgled in nastalo je tole.

   

  Preberi več »
 7. Barvanje angela z barvicami - VIDEO

  Ker imam rada ljubke angele, ni prav nič čudno, da sem takoj opazila te sete štampiljk. Tako sem se navdušila nad njimi, da sta nastali 2 voščilnici in uokvirjen angel A5 formata.

   

  Preberi več »
 8. Vladka Šerbinek - Povabilo k druženju z opico na veji

  Po dolgem času sem posegla po barvicah, najprej akvarelnih in nato še suhih. K temu so me nagovorile ljubke štampiljke od CraftEmotions, ki jih dobite v trgovini Beadsi.

   

  Preberi več »
 9. Vladka Šerbinek - Velik metulj z nekaj zelenja

  Verjetno poznate občutek, ko se razveselite novih ustvarjalnih pripomočkov, ko pa se odločite, da jih boste dejansko uporabili pa naenkrat več ne veste kaj bi. Meni se celo večkrat zgodi, da imam že ob nakupu idejo za samo voščilnico, ko pa dobim pripomoček, pa na to pozabim, ali pa se mi ideja ne zdi več dobra :) Morda vam današnji nasvet pride prav ravno v takšnih trenutkih.

   

  Preberi več »
 10. Vladka Šerbinek - rdeče mix media srce

  Začela bom tam, kjer sem nazadnje končala in sicer sem že v prejšnji objavi pokazala 3D izdelano rdeče srce in obljubila, da vam v novi objavi pokažem, kaj sem z njim naredila. In končno svojo obljubo tudi izpolnjujem - tukaj je moj končni izdelek:

   

  Preberi več »
Stran