Beadsi blog

 1. ADT Jane Beljo - zasnežena pokrajina

  Jane Beljo zima brez snega ni prav nič po godu, zato se je odločila, da bo izdelala voščilnico, s katero bo nad nas priklicala snežinke. :)

   

   

  Preberi več »
 2. ADT Vladka Šerbinek - zimski venček

  V današnjem hladnem četrtku predstavljamo čudovit zimski projekt Vladke Šerbinek, postavljen na mini platno. Z novimi Sizzix šablonami in Carrotcake spreji je izdelala krasen zimski venček, ki bo poskrel za dekoracijo notranjih prostorov.

  Preberi več »
 3. ADT Jane Beljo - Zimska ljubezen

  Zima se je šele prav začela, zato ima naš design team za vas nekaj zimskih projektov. Jane nam je pripravila voščilnico z ljubkima jelenčkoma, za njeno izdelavo pa je uporabila tehniko senčenja, vročega embossiranja in seveda barvanja z dizajnerskimi flomastri. :)

  Preberi več »
 4. ADT Kaja Vezenšek - zimska čestitka

  Kaja je novo leto začela z izdelavo zimske čestitke za vse, ki morda v prvem mesecu praznujete rojstni dan. V video vodiču bo predstavila, kako rezalno šablono uporabiti kot stencil šablono in z njo izdelati krasno ozadje za voščilnico.

  Preberi več »
 5. ADT Jane Beljo - Srečno novo leto

  Jane Beljo nam je še zadnjič letos pripravila krasno voščilnico in nam na zelo ustvarjalen način zaželela srečno novo leto! :)

  Preberi več »
 6. Praznični avto in praznična prikolica

  Anja Žurga zelo rada ustvarja s CottageCutz šablonami. Tokrat je uporabila dve, ki sta zelo uporabni tudi po koncu praznične sezone. :)

  Preberi več »
 7. ADT Kaja Vezenšek - božična voščilnica z okraski

  Pozdravljeni, sem Kaja iz ustvarjalnice Kajcyika crafts in danes sem za vas pripravila predstavitev izdelave ene izmed zadnjih mojih letošnjih božičnih voščilnic. :)

  kaja_vezensek_bozicna_voscilnica_2018_beadsi

  Preberi več »
 8. ADT Jane Beljo - Zasnežen božič

  Ho, ho, ho! Božič je pred vrati in Jane nam si to leto zelo želi da bi bil bel. Zato je svojo željo odtisnila tudi na teh čudovitih božičnih voščilnicah. :)

  bozicna_voscilnica_jane_beljo_beadsi

  Preberi več »
 9. ADT Simona Podlesnik - praznična dekoracija

  Pozdravljeni, tokrat sem z vami Simona in sem vam v duhu prihajajočih praznikov pripravila foto vodič za izdelavo praznične dekoracije. 

  Bučko z Božičkom lahko obesimo na smrečico, lahko pa jo tudi podarimo kot drobno pozornost našim bližnjim.

  Preberi več »
 10. Polnjeni božični okraski

  Dodajte unikatne okraske na vašo jelko, s temi bleščečimi dodatki. Odličen projekt tudi za skupno ustvarjanje z otroci.

  doma_narejeni_bozicni_okraski

  Preberi več »
Stran