Beadsi blog

 1. Vladka Šerbinek - Etno voščilnica za mamo

  Moja mama ima rojstni dan v začetku oktobra in ker september preživim večino časa na dopustu, sem se odločila, da ji že zdaj izdelam voščilnico in me čas tako ne bo prehitel. Odločila sem se za etno izgled in nastalo je tole.

   

  Preberi več »
 2. Barvanje angela z barvicami - VIDEO

  Ker imam rada ljubke angele, ni prav nič čudno, da sem takoj opazila te sete štampiljk. Tako sem se navdušila nad njimi, da sta nastali 2 voščilnici in uokvirjen angel A5 formata.

   

  Preberi več »
 3. Vladka Šerbinek - Povabilo k druženju z opico na veji

  Po dolgem času sem posegla po barvicah, najprej akvarelnih in nato še suhih. K temu so me nagovorile ljubke štampiljke od CraftEmotions, ki jih dobite v trgovini Beadsi.

   

  Preberi več »
 4. Vladka Šerbinek - Velik metulj z nekaj zelenja

  Verjetno poznate občutek, ko se razveselite novih ustvarjalnih pripomočkov, ko pa se odločite, da jih boste dejansko uporabili pa naenkrat več ne veste kaj bi. Meni se celo večkrat zgodi, da imam že ob nakupu idejo za samo voščilnico, ko pa dobim pripomoček, pa na to pozabim, ali pa se mi ideja ne zdi več dobra :) Morda vam današnji nasvet pride prav ravno v takšnih trenutkih.

   

  Preberi več »
 5. Vladka Šerbinek - rdeče mix media srce

  Začela bom tam, kjer sem nazadnje končala in sicer sem že v prejšnji objavi pokazala 3D izdelano rdeče srce in obljubila, da vam v novi objavi pokažem, kaj sem z njim naredila. In končno svojo obljubo tudi izpolnjujem - tukaj je moj končni izdelek:

   

  Preberi več »
 6. Vladka Šerbinek - mix media srca

  Tokrat sem s prsti lepo zabredla med barve in moje roke so bile kot vesela paleta po končanem delu. Tudi to je del ustvarjanja, kajne? In tako je vse skupaj na koncu izpadlo.

   

  Preberi več »
 7. Vladka Šerbinek - okvir okrašen z zelenjem, cvetjem, ptico in pikčastimi zastavicami

  Tokrat sem eleganten okvir okrasila z nekaj zelenja, belimi cvetovi ter pikastimi zastavicami. Vmes pa se je na sliko naselila še drobna ptica.

   

  Preberi več »
 8. Vladka Šerbinek - Struktura lesa in cvetje z zelenjem na okvirju

  Preprosta voščilnica, ki ji ozadje s strukturo lesa in privzdignjen okvir dajeta razgibanost, zelenje pa vnaša nekaj barvitosti. Rada se poigravam z veliko beline in prav s strukturo in različnimi nivoji jo lahko razbijemo, da končni izdelek ne zgleda preveč monotono.

   

  Preberi več »
 9. Vladka Šerbinek - venček v okvirju

  Prejšnji teden sem spreminjala dekoracijo v stanovanju in ugotovila, da mi manjka še kakšen kos pomladne dekoracije. Pa sem se je lotila. In kar rada naredim je to, da vržem na kup različne šablone. Lahko so od različnih proizvajalcev in ko si jih ogledujem tako vržene na kup, počasi nastaja ideja, kaj bi izdelala. Tega se večkrat poslužujem, tudi takrat, ko zmanjka inspiracije. Kadar gre slednja po svoje, jo počasi priklicujem nazaj tako, da izdelam kaj znanega, le da malo obrnem stvari. In venčke zelo rada izdelujem, torej eden več ne bo škodil.

   

  Preberi več »
 10. Vladka Šerbinek - Knjižno kazalo in polnjeno srce iz filca

  Današnja ideja je primerna, da jo uporabite tudi pri ustvarjanju z otroki. Pravzaprav gre za dva izdelka, kjer si otroci urijo tudi ročne spretnosti. Za začetek pa naj vam pokažem, kako lahko izdelate takšno srce, ki vam služi kot knjižno kazalo.

   

  Preberi več »
Stran