Ali ste vedeli, da je jutrišnji dan posvečen našim hišnih ljubljenčkom? Zato se je Jane odločila naše kosmate prijatelje upodobiti na današnji voščilnici. 

 

Pred začetkom si oglejmo izdelke, ki jih bomo med ustvarjanjem uporabili:

- blazinica Memento Tuxedo Black ink (ali katerakoli druga blazinica, ki se ne razmaže z markerji),
 

1. Izrežite osnovo za voščilnico iz navadnega kartona. Z rezalno šablono, v scrapbooking strojčku izrežite pravokotnik iz akvarelnega papirja.


2. Z vodnimi markerji Graph'O izdelajte barvno ozadje na akvarelnem pravokotniku. To naredite tako, da barvo nanesete na akrilni blok, nato pa z vodnim ali navadnim čopičem "pobere" barvo iz bloka. Pustite, da se posuši.

 


3. Z rumeno barvno blazinico, odtisnite motiv črt na ozadje.

 


4. Motive štampiljk odtisnite na maskirni papir, da ustvarite "maske". Nato odtisnite motive na bel karton in po potrebi uporabite izdelane "maske" (maske uporabimo, da zaščitimo del že odtisnjenega motiva). Pobarvajte in izrežite. 

Za skledo in kost: prvo odtisnite polovico kosti, nato pa odtisnite skledo čim bližje končni liniji kosti; nato po potrebi dorišite s tankim flomastrom, da dobite celotni motiv.  

 

S tankim flomastrom za linije Graph'it Fine Liner lahko po potrebi popravite linije na motivu.

 


5. Z okroglo rezalno šablono v scrapbooking strojčku, izrežite krog iz akvarelnega papirja ali belega kartona. Odtisnite srčke.

 


6. Sestavite ozadje ter odtisnjene sličice prilepite v želeno kompozicijo. Odtisnite še napis - Objem in vaša voščilnica je končana! Z njo boste zagotovo razveselili nekoga, ki je ljubitelj živali. ;)

 


7. Igrajte se z motivi in na osnovo voščilnice prilepite še druge motive; morda ovčko in travo, skupaj z napisom Le kaj bi brez tebe. Možnih je veliko različic!