Pozdravljeni, danes sem z vami Simona in sem vam pripravila preprosto voščilnico za prihajajoče praznike.

 

Potrebujemo:


1. Najprej si pripravimo 2 kosa belega fotokartona v velikosti šablone.

 


2. En karton posenčimo z našimi distress blazinicami v modrih in vijoličnih odtenkih (Peackock Feathers, Chipped Saphire, Broken China, Dusty Concord) - od najsvetleše na sredini, do najtemnejših na robu.

 


3. Iz posenčenega in belega kartona izrežemo motive z našo Sizzix rezalno šablono Nordijska zima. Vse izrezke iz belega kartona shranimo, ker jih bomo potrebovali.

 


4. Izrežemo še en bel kos fotokartona - naj bo malo večji od našega posenčenega z izrezanim motivom in ju zlepimo skupaj. Pripravimo si vse bele izrezane motive - smrečice, jelenčke in hiške.

 


5. Jelenčke posenčimo z rjavo distress blazinico , smrečice z zeleno, hiške pa pustimo bele. Vse posenčene kose zalepimo na njihovo mesto. Hiške na zgornjem kosu prilepimo z 3D lepilnimi blazinicami, tiste v spodnjem kosu pa brez. Zvezdic, pikic in ptičkov, ki so izrezani, ne lepimo, pustimo tako kot je - z belim ozadjem.

 


6. Na trak paus papirja z Versamark blazinico odtisnemo napis, posujemo z zlatim embosing prahom in segrejemo.

 


7. Trak paus papirja namestimo na naš karton z motivom, robove zavihamo na hrbtno stran - ovijemo okoli - in jih na hrbtni strani prilepimo.

 


8. Pripravimo si osnovo za vošilnico - zaradi velikosti šablone sem tokrat vzela velikost 12,7x17,8 cm. Prilepimo in odrežemo spodnji rob, da imamo okoli in okoli enakomeren rob rjave osnove. Dodamo še leseno snežinko in nanjo rdeč srček.

 


9. Naša voščilnica je končana!

 


Lep pozdrav, Simona.