Danes je z moje strani uradna otvoritev nove sezone izdelovanja božično-novoletnih voščilnic in začeti je potrebno preprosto, da si ogrejemo prste. 

 


Tako sem s pomočjo Sizzixovih šablon izrezala nekaj src, napis (1x iz belega in enkrat iz eko kartona) in pentljo, ki pa je na koncu nisem dodala na voščilnico. Največje srce sem izrezala 3x in jih zalepila enega na drugega, da sem pridobila na dimenziji. Povezave do vseh uporabljenih materialov najdete na koncu objave. 

 

 


Srca, izrezana iz eko kartona in rdečega foto kartona, sem ob robovih posenčila z rjavim distress inkom in s pomočjo blazinice na držalu. Prav tako sem posenčila v obliki kroga še del kartončka iz belega foto kartona. Kartonček je malenkost manjši kot osnova voščilnice.

 

 


Srca sem zalepila skupaj, da sem dobila en papirnat piškot in vrhnji del premazala z glossy accents lepilom. Tako sem dobila videz glazure. Ko nanesemo takšen premaz moramo pustiti, da se vse skupaj dobro posuši. Sprva je tekočina mlečna, ko pa se posuši, pa postane povsem prozorna. Napisa sem zalepila enega na drugega malo zamaknjeno. Tako deluje kot bi napis imel senco.

 

 


"Piškot" sem zalepila na osenčen del kartončka in nanj še napis. Vse skupaj sem poškropila z mešanico bele tempere in vode. Kot bi posipala sladkor v prahu.

 

 


Na koncu pa mi je preostalo samo še to, da kartonček zalepim na osnovo voščilnice, ki je tokrat iz eko kartona.

 

   

 

Lepo vas pozdravljam.

 


Material, ki ga je Vladka uporabila pri svojem projektu:

 

Rezalne šablone Thinlits, 17kos - sveže pečeno #1

Rezalna šablona Thinlits, set 4kos - napis "Merry Christmas" s pentljo

Dodatek za 3D svetleč sloj Ranger glossy accents - 18ml

Orodje za senčenje, z gobico 2cm

Orodje za senčenje

Sintetični akrilni čopiči za slikanje za slikanje Da Vinci TOP ACRYL - okrogli

Tempera Aero 42ml - 110 bela

Set voščilnic in kuvert A6 - recikliran papir

Foto karton A4 - močno rdeč

Foto karton A4 - perl bel

Scrapbooking strojček Sizzix BIG SHOT

Večnamensko hobi lepilo Pentart 20ml

Barvna blazinica Distress ink Ranger 6x6cm - vintage photo