Beadsi blog

 1. ADT Kaja Vezenšek - Embosiranje s strukturno pasto

  Čas je za nova video navodila Kaje iz ustvarjalnice Kajcyika crafts, v katerih bo prikazala izdelavo reliefa na poročni voščilnici. Tehnike, za katero smo prepričani, da jo boste z veseljem uporabili tudi na svojih projektih. :)

  Read more »
 2. ADT Jane Beljo - Zate

  Z veseljem delimo nov prispevek članice Art Design Teama Jane Beljo. Tokrat je pripravila voščilnico s kompatibilno papirnato kartico (tagom). :)

  voscilnica_art_design_team_jane_beljo_zate

  Read more »
 3. ADT Simona Podlesnik - Poročna voščilnica

  Pozdravljeni, danes sem z vami prvič v Art Desing Team blogu - Simona. V mesecu maju smo se odločile, da vam pripravimo nekaj idej na temo poroke. Za vas sem naredila poročno voščilnico in pripadajočo škatlico zanjo - da lahko v vanjo priložimo še kak prispevek za mladoporočenca. Pripravila sem vam foto vodič za izdelavo v korakih ter seveda seznam uporabljenih izdelkov.

  simonina_porocna_voscilnica

  Read more »
 4. ADT Jane Beljo - Magnolije

  Torek je dan za nov prispevek Art Design Teama-a. Tokrat je nova navodila za izdelavo voščilnice izdelala Jane Beljo! Mnogo užitkov ob branju in ustvarjanju. :)

  voscilnica_art_design_team_jane_beljo_magnolija

  Read more »
 5. ADT Kaja Vezenšek - Za vedno

  Sem Kaja iz ustvarjalnice Kajcyika crafts in danes sem z vami prvič, kot članica Art Design Teama-a. V mesecu maju vam bomo predstavile nekaj vodičev za izdelavo poročnih izdelkov in jaz sem se odločila, da bom na današnji čestitki uporabila spodnje izdelke.

  porocna_voscilnica_za_vedno

  Read more »
 6. ADT Jane Beljo - Voščilnica pridi sveti duh

  Kot smo napovedovali, z majem na Beadsi blogu začenjamo z objavami Art Design Teama-a, s katerimi vas bomo od sedaj razveseljevali 2x tedensko. Tukaj je že prvi prispevek, ki ga je za vas pripravila Jane Beljo! Mnogo užitkov ob branju in ustvarjanju. :)

  Read more »
 7. Predstavitev Art Design team (May 2018 - May 2019)

  Cenjene stranke,

  v kratkem vas čaka veliko presenečenje!!!! Za vas  smo namreč ustanovili prvi design team v Sloveniji - Art design team. Skrbno smo izbrali naše članice, ki vas bodo od meseca maja naprej, eno leto, dvakrat tedensko navduševale z blogi in videi. Predstavile vam bodo novosti in trike, na področju scrapbookinga, izdelovanja voščilnic, mix medie in še in še....

  Read more »
 8. Kajina pomladna voščilnica

  Pozdravljeni, sem Kaja iz ustvarjalnice Kajcyika crafts in danes vam pokažem izdelavo čestitke z rožami, na kateri bom uporabila tehniko embosiranja z reliefno srajčko. :)

  Read more »
 9. Spomladanska CottageCutz voščilnica

  Med brskanjem po CottageCutz blogu smo naleteli na to čudovito voščilnico slovenske ustvarjalke Anje Žurga, ki bo pomladno razpoloženje iz narave prenesla tudi v vaše ustvarjanje. :)

  cottagecutz_spomladanska_voscilnica

  Read more »
 10. Video navodila: Maskirani oblaki in velikonočni zajček

  Tudi Kaja iz Kajcyika crafts je v svojih ustvarjanjih povsem velikonočna. Tokrat je za trgovine Art in bead.si pripravila video izdelave voščilnice z velikonočnim zajčkom in maskiranimi oblaki v ozadju. :)

  Read more »
stran