Današnji četrtek bomo obogatili s prvim prispevkom najnovejše članice Art Design Team-a, Agnieszke Cebula! Poljska ustvarjalka, mojstrica scrapbookinga in izdelovanja rožic iz foamirana, je poskrbela za krasno inspiracijo - bogato cvetlično voščilnico. 

 

 


Pred začetkom si oglejmo izdelke, ki jih bomo med ustvarjanjem uporabili:


Kompleksna, pisana in razgibana voščilnica - takšni izdelki nam zagotovo služijo kot odlična inspiracija! Agnieszka za osnovo svojega ustvarjanja velikokrat uporabi potiskane scrapbooking papirje in foamiran liste za oblikovanje, iz katerih izdela raznovrste unikatne rožice. Največkrat uporabi bele foamiran liste, ki jih zasenči in obarva z barvnimi blazinicami - tako lahko naredi rožice v katerikoli barvi. Tokrat se je lotila vrtnic v modrem in roza odtenku.

 


Ravno te rožice uporabi kot osrednji element pri svojem okraševanju; vse skupaj seveda še dopolni z drugimi okrasnimi elementi (perlami, kovinskimi okraski, izrezki iz papirja, bleščicami, granulatom, ipd). 

 


Agnieszka veliko pozornosti posveča detajlom. Bodite pozorni na ustvarjalno čečkanje na papirjih v ozadju (vijuge in črte, ročno zarisane ob robovih) ter rahlo dvignjen papir s 3D blazinicami, ki doda voščilnici posebno dimezijo. Osrednji vrhnji element pa je zares čudovito dopolnjen z bleščicami, steklenim granulatom, perlami in belo akrilno barvo - majhni detajli, brez katerih voščilnica ne bi bila popolna.

 


Prepustite se svoji domišljiji in se lotite ustvarjanja!