Pozdravljeni, sem Kaja iz ustvarjalnice Kajcyika crafts in danes imam za vas pripravljeno simpatično voščilnico za rojstni dan.

kajina_rojstnodnevna_voscilnica


Tokrat sem se najprej lotila ozadja. Izmed barvnih papirjev  sem izbrala tri odtenke modre, iz katere sem nato s pomočjo robne šablone, ki jo najdeš v setu Sizzix – Šivani ovali, naredila šest trakov z valovi, dva v vsaki barvi. Nato sem vzela še bel karton ter iz njega izrezala oval iz istega seta Sizzix šablon.

kajina_rojstnodnevna_voscilnica


Nato sem vzela še kos belega kartona v velikosti osnove za voščilnico, ki sem ga nato embosirala s pomočjo Embossing strajčke – Pikice. To sem potem postavila čisto na ozadje, tako da se vidi le majhen del, ampak to vseeno popestri samo čestitko.

kajina_rojstnodnevna_voscilnica


Za tem sem se lotila lepljenja in s pomočjo obojestranskega lepilnega traku sem naredila valovite trakove, na katerih gre barva od temne do svetle.

kajina_rojstnodnevna_voscilnica


Odločila sem se, da na voščilnico dodam torto iz seta Tortica, ki sem jo nato pobarvala s pomočjo distress blazinic.

Čisto na koncu sem na oval odtisnila še napis 'Danes je tvoj dan' iz seta Rojstni dan in vse skupaj prilepila na podlago.

kajina_rojstnodnevna_voscilnica


Končni izdelek izgleda takole:

kajina_rojstnodnevna_voscilnica


Pri svojem projektu je Kaja uporabila:

Sizzix – Šivani ovali

Slovenske štampiljke – Tortica, Rojstni dan

Embossing srajčka - Pikice

Barvni kartoni

Set v prispevku uporabljenih štampiljk, z rojstno-dnevnimi napisi v slovenskem jeziku, je žal razprodan. Novo pošiljko pričakujemo v kratkem.