Sem Kaja iz ustvarjalnice Kajcyika crafts in danes imam za vas pripravljeno poletno rojstno dnevno čestitko.

kit_zeli_vse_najboljse

 

Uporabila sem:

Sizzix šablono – Veliko ljubezni

Slovenske štampiljke - Poroka

Pripomoček za odtisovanje

Distress ink blazinice - Tattered rose, Mermaid lagoon, Chipped sapphire, Hickory smoke

Aero – Bela tempera

Vodni čopič


1. Odločila sem se, da bom tokrat naredila akvarelno ozadje zato sem iz akvarelnega papirja izrezala pravokotnik v velikosti moje osnove za voščilnico. Nato sem ta pravokotnik prilepila na podlago, da se ne bo zvil, ko bom nanj nanesla vodo.

kit_zeli_vse_najboljse


2. S pomočjo čopiča sem nato na celoten papir nanesla čisto vodo, potem pa sem tja hitro nanesla dve barvi distress blazinic – Mermaid lagoon in Chipped sapphire. Zaradi mokre podlage sta se barvi lepo zmešali in voda je pomagala, da sem dobila nežne robove.

kit_zeli_vse_najboljse


3. Ko sta se barvi posušili sem dodala še bele packe, ki sem jih naredila s pomočjo bele tempere in pa akrilne ploščice.

kit_zeli_vse_najboljse


4. Ker sem želela poletno čestitko sem dodala štampiljko kita, ki sem ga prav tako odtisnila na akvarelni papir in ga pobarvala s pomočjo distress blazinic. Za barvanje sem uporabila Hickory smoke in Tattered rose barvi. Poskrbela sem, da sem barve najprej nanesla tja ker bi v realnem življenju bile sence, nato pa sem s pomočjo vodnega čopiča vse skupaj razmazala po celotni površini kita. Ko so se barve posušile sem kita izrezala s pomočjo rezalnih šablon.

kit_zeli_vse_najboljse


5. Zadnja stvar, ki sem jo dodala je bil napis Vse najboljše, ki sem ga odtisnila s pomočjo pripomočka za odtiskovanje imenovanega Misti.

kit_zeli_vse_najboljse


Končni izdelek izgleda takole:

kit_zeli_vse_najboljse