Pozdravljeni, danes sem z vami ponovno Simona in sem vam pripravila komplet ljubkih in preprostih voščilnic za dobrodošlico ob rojstvu. Uporabila sem Sizzixove rezalne šablone živalic in baby oblačil ter jih kombinirala z novimi A4 scrapbook papirji (vzorec pikic, karo in črt) za piko na i pa dodala še napise z Artovimi štampiljkami.

 

Pa začnimo!

Material, ki sem ga uporabila:


1. Najprej si pripravimo vzorčaste papirje, bel fotokarton, osnove za voščilnice, štampiljke in rezalne šablone

 


2. Za vsako voščilnico izrežemo iz barvnih papirjev kvadrat dimenzije 13x13 cm, bel kvadrat iz foto kartona dimenzine 12x12 cm in krog iz vzorčastega papirja ter si pripravimo osnovo za voščilnico (bela, velikost 13,5x13,5 cm) 

 


3. Iz belega fotokartona izrežemo s pomočjo Sizzix big shot naprave naše motive - body, hlače, žirafo in slončka. 

 


4. Na bel kvadrat velikosti 12x12 cm odtisnemo željen napis - pozicioniramo ga na sredino spodaj. 

 


5. Na naša oblačilca in živalice izzrezane iz belega fotokartona odtisnemo mini srček z ujemajočo barvo scrapbook papirja. Uporabila sem mini Memento blazinice in mini srček iz pole štampiljk. 

 


6. Vse pripravljene elemente sestavimo v voščilnico oz. več njih. Najprej osnova, nato vzorčast kvadrat, nato bel kvadrat z napisom (še prej z škarjami malo pobrusimo robove za distress videz), nad napis umestimo vzorčast krog in v sredino kroga umestimo body, hlačke, slončka in žirafo. Za dodatek lahko dodamo kak gumbek, perlico, tekoče perle ali kristalčke. Jaz sem namenoma pustila brez dodatkov za bolj CAS videz (clean and simple). 

 


7. Komplet naših izdelanih voščilnic: