Pozdravljeni, bliža se noč čarovnic - čas buč, duhov in čarovnic,  v Ameriki se otroci našemijo in hodijo od vrat do vrat - ta običaj se vse bolj seli tudi k nam. Pripravila sem vam scrapbook stran na temo "Noč čarovnic".

 

Potrebujemo:


1. Najprej si pripravimo naše fotografije in izberemo primeren scrapbook papir. Jaz sem izbrala fotko otrok v maskah in papir primeren za temo noč čarovnic. Poleg sem skombinirala črn in oranžen fotokarton.

 


2. Priravimo si izrezke iz lepenke in s pomočjo Sizzix Big Shota in šablon izrežemo iz fotokartona buče, pajkove mreže, netopirje in duhce.  Nekaj netopirjev sem izrezala iz črnega kartona z bleščicami.

 


3. Osrednji motiv naše scrapbook strani bo fotografija - obrežemo ji robove (po želji seveda) in jo umestimo na črn karton, pod črn karton pa oranžnega.

 


4. S Carrotcake spreji za papir pobarvamo naše rože - položimo jih na kos časopisa in jih posprejamo - sama sem uporabila črn sprej in pikico zlatega na vrh.

 


5. Na kos črnega kartona sem dopisala naš pogovor o maskah. Kartonček umestimo na večjega oranžnega in bo skupaj z fotko center strani. Pripravimo si kos gaze, ki jo bomo umestili pod fotko in dekoracijo - predstavlja pajkove mreže. (gazo dobimo v lekarni).

 


6. Iz scrapbook papirja sem izrezala dekorativne trakce z mozivi lobanj, pajkov in buč.

 


7. Sedaj imamo pripravljene vse elemente naše strani in začnemo s sestavljanjem in lepljenjem.  Najprej prilepimo s silikonsko lepilno pištolo gazo, nanjo papirne trakce, na njih pa fotografijo in kartonček z besedilom v center.

 


8. Naokoli slike in besedila razporedimo dodatke, ki smo si jih pripravili - črne rože,  kartonske izrezke pajkovih mrež, buč, netopirjev, duhcev in izrezkov iz lepenke. Ko smo zadovoljni s postavitvijo, jih prilepimo.

 


9. Še slika naše končane scrapbook strani. Nasvet: izdelane scrapbook strani najlažje hranimo v mapicah, ki jih vlagamo v scrapbook albume, da se ne poškodujejo

 


Lep pozdrav, Simona.