Pozdravljeni, danes sem še zadnjič v tem letu z vami Simona. Izdelujete praznične voščilnice v zadnjem trenutku? Nič hudega, danes bomo delali preproste, unikatne in hitro narejene voščilnice.

 

Potrebujemo:

 


1. Iz ekološkega kartona izrežemo kvadrate velikosti 9,5 x 9,5 cm in jih po robovih posenčimo z rjavo distress blazinico.

 


2. Z rjavo Memento blazinico odtisnemo željeni napis na sredino, na spodnji rob kartona - za lepši efekt lahko uporabimo Versamark blazinico ter bel, rdeč ali zlat embossing prahec.

 


3. Izbrane izrezke iz lepenke z čopičem nežno premažemo na spodnji strani z lepilom (vedno uporabljam za tole tacky glue - ko je suh, je prozoren, zato neopazen tudi , če nam pokuka kje izpod prilepljenega motiva) in jih prilepimo na sredino kartončka z odtisnjenim napisom. Kartonček prilepomo na našo osnovo za voščilnice.

 


4. Iz naravne vrvice naredimo pentljo in jo prilepimo nad okrasek iz lepenke (uporabimo čopič in tacky glue).

 


5.Okoli kartončka z motivom z belim pisalom narišemo okrasne šive - črtice.

 


6. Na sredino pentlje nanesemo pikico lepila z rdečimi bleščicami - pustimo, da se posuši! Ta korak je najbolje narediti, ko imamo vse voščilnice že končane in jih lahko pustimo čez noč, da se lepilo z bleščicami zagotovo posuši.

 


7. Dodamo še samolepljive kristalčke in naša voščilnica je končana!

 


Lep pozdrav, Simona.