Pozdravljeni, danes sem z vami Simona in skupaj bomo ustvarili ljubko voščilnico za prihajajoče velikonočne praznike.

 

Pa začnimo!

Material, ki sem ga uporabila:


1. Najprej s pomočjo scrapbooking strojčka Sizzix Big Shot in šablon, iz belega fotokartona izrežemo naše vejice in zelenje.

 


2. Zelenje pobarvamo z Distress Oxide ink blazinicami. 

 


3. Na šeleshamer s črno Memento blazinico odtisnemo zajčke. Pobarvamo jih z alkoholnimi Graph`it markerji s čopič konico. Uporabila sem barve št. 5115 in 9502. Pobarvan motiv izrežemo.

 


4. Pripravimo si črn trak na katerega bomo odtisnili napis. Da bo napis v eni vrsti (in ne v dveh kot je na štampiljki) uporabimo washi tape za maskiranje. Preko zgornje besede nalepimo trak, štampiljko potapkamo z VersaMark blazinico - ostranimo washi trak in odtisnemo napis. Ponovimo enako še z drugim delom napisa. Tako dobimo napis v enem nivoju, namesto v dveh. Posujemo z belim embossing prahom in segrejemo, da se stopi.

 


5. Pripravimo si našo osnovo za voščilnico (13,5x13,5 cm) roza fotokarton (13x13 cm) in scrapbook papir (12,5x12,5 cm). Vse skupaj pozicioniramo na osnovo in prilepimo z lepilom. Po želji s škarjami malo natrgamo robove roza kartona in vzorčastega papirja. Peclje zelenja, ki gledajo preko robov, odstrižemo.


6. Dodamo kapljice 3D Clear Gloss gela za videz roze/kapljic vode in pustimo, da se posušijo - približno 15 min ali manj (odvisno od debeline nanosa).


Naša voščilnica je končana!