En prijeten poletni pozdrav! Danes sem se odločila za preobrazbo preproste beležke. V duhu poletja, sem ji dodala nekaj živahnosti in njeno platnico popestrila s cvetličnimi motivi v toplih barvah, skupaj s krasnim natur okvirjem. :) 

 

Za preobrazbo sem potrebovala:

 

  

1. Kos samolepilnega blaga odrežemo tako, da se prilega plastnici beležke in prilepimo.

 


2. Iz kompleta kartonastih okvirjev izberemo tistega, ki nam je najbolj všeč in bo osrednji motiv na naši beležki. Položimo ga na platnico in obrišemo s svinčnikom.

 


3. S krep trakom in kosom papirja, zaščitimo notranji del okvirja. Nato iz seta šablon Sizzix Thinlits izrežemo vejice z listi in v tem koraku uporabimo »odpadni« del, ki nam bo služil kot šablona. Šablono položimo ob okvir in pobarvamo z odličnimi barvami za tekstil Vallejo. Nasvet: papirnate šablone si lahko b straneh prilepimo s krep trakom; tako bo naša šablona stabilna, motiv pa ne bo razpacan.

 

 


4. Pustimo, da se dobro posuši, nato pa ponovno oblepimo okvir s krep trakom, vendar tokrat zunanji del. Z orodjem za senčenje pobarvamo še notranjost. Nasvet: lahko ste kreativni in notranjost pobarvate kako drugače ali na še mokro barvo dodate bleščice, za svetleč efekt. Pustimo, da se dobro posuši.

 

 


5. Iz barvnega papirja, s šablonami in strojčkom izrežemo cvetlične motive, ter jih sestavimo.

 

 


6. Okvir in pripravljene cvetove prilepimo na platnico beležko. Okvirček je samolepilen, papirnate rožice in vejice pa prilepimo z lepilom.

 

 

 


7. Za piko na i, z orodjem za senčenje pobarvamo še besedo »Beautiful« in dodamo dekorativno sponko v krasni rose gold barvi. Končano!

 

 

 

 

 


Vabim vas, da se poigrate z barvami in platnico izdelate v svojh najljubših odtenkih. Želim vam en čudovit dan in prijetno ustvarjanje. Do prihodnjič!