S septembrom začnemo počasi pogledovati proti jeseni, četudi so lahko ti dnevi še zelo topli. Mene kar hitro odnese v jesenske barve, ki jih zelo rada uporabljam. 

 


Tako sem znova posegla po Carrotcake barvnih sprejih. Barve so čudovite in tako preprosto je delati z njimi. Jaz ponavadi začnem tako, da si odrežem akvarelni papir cca A5 velikosti, ki ga dam v nižjo kartonasto škatlo. V njej vedno nato sprejam z barvnimi spreji. Tako preprečim, da bi bila barva vsepovsod. Uporabila sem od oranžnih do rdečih in rjavih tonov ter zelene. Po potrebi posprejam vmes tudi vodo, da se barve lažje prelijejo. 

 


Ko se je papir posušil (pri tem sem proces pospešila z grelno pištolo), sem s pomočjo šablon izrezala raznoliko listje.

 


Kartonček iz foto kartona sem delno premazala s pasto ter si izrezala 3 okrasne ovale iz eko kartona ter napis čestitke iz belega. Ovale sem nato zalepila enega na drugega za nekaj dimenzije.

 


Oval sem nato zalepila čez del premazan s pasto in ga okrasila z listjem ter napisom. Če vas moti, da ima listje bele robove, jih lahko pobarvate z enakimi barvami. Nakapljajte si nekaj barve na gladko površine, dodajte malenkost vode in s čopičem pobarvajte robove. Mene ne moti oz. mi je celo všeč takšen videz, zato sem jih pustila takšne kot so.

 


Beli kartonček sem zalepila na osnovo za čestitke iz eko kartona. Vse skupaj pa nato še poškropila z enakimi spreji kot sem jih uporabila za papir. Pri tem ne sprejam direktno, ampak odvijem zgornji del spreja in pokapljam s cevčico, ki je v notranjosti spreja.

 


Uživajte v septembru.


Material, ki ga je Vladka uporabila pri svojem projektu:

 

Rezalne šablone Thinlits, 5kos - skeletno listje

Rezalne šablone Thinlits, 20kos - funky listje

Set tankih rezalnih šablon, 3kos - kreativni ovali

Set tankih rezalnih šablon, 2kos - voščila na vrvici

Scrapbooking sprej Carrotcake 55ml - Leaf Green

Scrapbooking sprej Carrotcake 55ml - Vintage Yellow

Scrapbooking sprej Carrotcake 55ml - Rusty Orange

Scrapbooking sprej Carrotcake 55ml - Lipstick Red

Scrapbooking sprej Carrotcake 55ml - Fudge Brown

SLIKARSKA LOPATICA - 1301026

Modelirna dekorativna pasta 118ml - bela

Foto karton A4 - perl bel

Set voščilnic in kuvert A6 - recikliran papir

Akvarelni blok za slikanje - K2, 10 listov

Scrapbooking strojček Sizzix BIG SHOT