Vladka zase pravi, da se počasi vrača v ustvarjalno formo in je danes za nas pripravila idejo za mini darila, v katera lahko damo kakšno čajno vrečko ali majhno čokolado. Krasno! 

 


Pa si dajmo malo znova razmigat prste in nekaj ustvarit. Zase priznam, da me v tem času rada prevzame ustvarjalna lenoba in le s težavo se znova vrnem v formo. Sem pa se naučila, da je potrebno začeti preprosto in po že znanem receptu. Temu začnejo ideje počasi same slediti. Tako sem za vas danes pripravila idejo za mini darila, v katera lahko date kakšno čajno vrečko ali majhno čokolado. Takole izgledata v eko in beli verziji. 

 

 


Pa si poglejmo, kako sem ju izdelala. Iz eko in belega šeleshamerja sem si s spomočjo šablone, izrezala 2 žepka. Prav tako sem si izrezala 2 različna metulja iz belega šeleshamerja. Samo en del enega metulja sem pobarvala kasneje z rumenim distress inkom in ju sestavila.

 

 


Nato sem si izrezala tudi nekaj vejic. Pobarvala sem jih s tekočo zeleno barvo. Sem si pa dodatno izrezala te enake vejice tudi iz paus papirja.

 

  


Nato sem vse skupaj sestavila in na vsak žepek dodala enega metulja. Čisto na koncu pa sem oba poškropila z nekaj zlate in bele barve. Tako zgleda eko varianta:

 

 


In tako bela varianta:

 

 


 

Takšen žepek lahko dodate kot mini darilo k voščilnici ali pa ga privežete na darilno vrečko. Upam, da vam je ideja všeč in da se česa podobnega lotite tudi sami. Do naslednjič vas prav lepo pozdravljam.

 


Material, ki ga je Vladka uporabila pri svojem projektu:

  

CottageCutz rezalna šablona 6,99x10,16cm - žepek

Scrapbooking rezalna šablona CottageCutz - metuljčki

Rezalna šablona CottageCutz - pomladni metulj II 4,57x5,84cm

Set rezalnih šablon Sizzix Thinlits - zelenje na vrtu

Tekoča akvarelna barva Vallejo liquid Watercolor 32ml - 580 Gold Olive (zlato olivna)

Blazinica za štampiljke Ranger dye ink pad 10x7cm - java bean

Scrapbooking strojček Sizzix BIG SHOT

Večnamensko hobi lepilo Pentart 20ml

Obojestranski lepilni trak - 9mmx13m

Foto karton A4 - perl bel

Set voščilnic in kuvert A6 - recikliran papir

Paus papir - A4