Cenjene ustvarjalke in ustvarjalci,

 

z veseljem vam sporočamo, da bomo še naprej redno skrbeli za inspiracijo in razvijali vaš kreativni duh. Za vas smo sestavili NOV DESIGN TEAM, z rahlo drugačno zasedbo, ki bo začel delovati z junijem 2019. V nadaljevanju si oglejte, katere ustvarjalke bodo v 2. letu delovanja ADT, skrbele za sveže ideje in se pripravite na novo leto kreativnih projektov! :)


 

Zelo nas veseli, da se bo našemu Art Design Teamu, v 2. letu delovanja ponovno pridružila dolgoletna, vrhunska ustvarjalka in blogerka Vladka Šerbinek.

O sebi je Vladka povedala:

"Lepo pozdravljeni. Moje ime je Vladka. Sem nomad med Mariborom, Grazem in Muto. Navadno dekle, ki obožuje papir in mu daje novo obliko. Ustvarjam od leta 2009, ko sem začela pisati tudi svoj blog in v sklopu le-tega objavljati svoje izdelke. Tako je nastala Ustvarjalna skrinja. V njej je polno idej, tudi takih, ki se jih sploh še ne zavedam. Kadar ustvarjam, sem zelo rada v svoji koži. Čestitke ostajajo moja prva ljubezen, se pa ne morem upreti tudi kvački in pogledu na svet skozi objektiv fotoaparata.”


 


 

Prvo novo ime Art Design teama 2019-2020 je Sandra žitnik, ustvarjalka, ki vas je navdušila že na letošnjem Kreativnem tednu.

Sandra je o sebi povedala:

Od nekdaj je v meni tlela želja po ustvarjanju, ki sem jo v začetku izražala z izdelki s servietno tehniko, izdelovanjem čestitk in izdelavo nakita iz polimerne gline. Leta 2010 sem se prvič srečala s srebrno glino, v katero sem se zaljubila na prvi dotik.

Danes je moje znanje široko, poleg oblikovanja nakita iz srebrne gline oblikujem nakit tudi iz srebra v obliki pločevine. Ker me monotonost srebrne barve dolgočasi, nakitu barve dodajam z emajli, naravnimi kamni ter kristali. Največji navdih za moj nakit mi daje narava. Spreminjanje listkov v nakit je moja največja strast.

 

 


 

Z veseljem sporočamo, da bo v Art Design Teamu še naprej razveseljevala tudi Jane Beljo, ki nam je s svojimi projekti popestrila vse torke preteklega leta.

Jane je izjemna, ne le kot oseba, ampak tudi kot oblikovalka čudovitih štampiljk z različnimi motivi. Med drugim je za nas oblikovala štampiljke s slovenskimi napisi, nad katerimi se navdušuje že marsikatera ustvarjalka v Sloveniji. Njene štampiljke pa uporabljajo po celem svetu, med drugim tudi slavna Jennifer Mcguire. 

Njena najljubša tehnika je barvanje z Graphi’t markerji, katerih uporabo je predstavljala tudi na letošnjem kreativnem tednu. Spodaj si lahko ogledate tudi nekaj njenih izdelkov, komaj pa čakamo tudi njen naslednji prispevek.

 

 


 

Naslednja ustvarjalka, ki nas bo razveseljevala s svežimi idejami in se je Art Design Teamu pridužila na novo je Tjaša Trol, ki pravi:

Kaj lahko povem o sebi? Moje ime je Tjaša in preprosto, sem oseba, ki je navdušena nad ustvarjanjem in svoj prosti čas rada namenim ustvarjanju z rokami. To je moj način sprostitve in na nek način pobeg pred realnostjo, kjer se čas ustavi. Drugače sem del ekipe trgovin Art in art butika Beadsi, kjer sem začela s študentskim delom v trgovini, sedaj pa pomagam pri vzdrževanju spletnega portala Bead.si ter vodenju ustvarjalnih delavnic za odrasle in otroke.

Si predstavljate ustvarjalnega navdušenca v trgovini z ustvarjalnim materialom? To je nekako moja zgodba. Delo tukaj me je spoznalo s številnimi materiali in mi odprlo vpogled v nove tehnike. Trenutno je moja nova strast akvarelno slikanje, ki ga šele dodobra odkrivam, zelo rada pa se posvetim splošnemu ustvarjanju in scrapbookingu. V prihodnjem letu bom na Beadsi blogu z vami dvakrat mesečno; enkrat bom poskrbela za zabavno idejo ustvarjanja z vašimi malčki in enkrat za kreativni predlog za odrasle. Upam, da vas bodo moja dela spodbudila k ustvarjalnosti in vam nudila navdih za lastno kreativnost.



 

5. članico Art Design Teama (June 2019 - June 2020) že dobro poznamo. To je Simona Podlesnik, ki ob službi skrbi za svoja dva fantka in vso preostalo energijo ter prosti čas usmerja v ustvarjanje.

Pred leti je odkrila svet štampiljk, markerjev, blazinic in rezalnih šablon. Njena strast je ustvarjanje voščilnic vseh oblik, škatlic, venčkov in pisanih magnetkov. Rada ima živahne barve, pisane scrapbooking papirje in simpatične dodatke. Je zmeraj v iskanju novih idej in navdiha, ki ga išče prav povsod, ter ob tem z veseljem preizkuša nove tehnike in materiale.

Ustvarja pod imenom Kreativni utrinki, nekaj njenih izdelkov pa si lahko ogledate spodaj.