Cenjene stranke,

v kratkem vas čaka veliko presenečenje!!!! Za vas  smo namreč ustanovili prvi design team v Sloveniji - Art design team. Skrbno smo izbrali naše članice, ki vas bodo od meseca maja naprej, eno leto, dvakrat tedensko navduševale z blogi in videi. Predstavile vam bodo novosti in trike, na področju scrapbookinga, izdelovanja voščilnic, mix medie in še in še....


Veliko presenečenje za vse ljubitelje scrapbookinga in foamirana!!!

Vsak mesec, bo za vas pripravila ADT blog priznana, ustvarjalka iz Poljske Agnieszka Cebula. Nekateri ste jo že imeli možnost spoznati na Artovem Kreativnem tednu in ni bilo osebe, ki ne bi bila navdušena nad njenim delom.

Agnieszka se je na ustvarjalni poti sprva ukvarjala z dekorativnim steklom in lončarstvom, dokler se pred 6 leti ni obrnila v smer scrapbookinga. Sčasoma je pri ustvarjanju odkrila peno Foamiran, v oblikovanju katere je razvila svoje spretnosti in postala mojstrica tega področja.


    


Z velikim veseljem in ponosom vam sporočamo, da se bo našemu Art design teamu občasno pridružila tudi dolgoletna vrhunska ustvarjalka in blogerka Vladka Šerbinek.

O sebi je Vladka povedala:

"Lepo pozdravljeni. Moje ime je Vladka. Sem nomad med Mariborom, Grazem in Muto. Navadno dekle, ki obožuje papir in mu daje novo obliko. Ustvarjam od leta 2009, ko sem začela pisat tudi svoj blog in v sklopu le-tega objavljati svoje izdelke. Tako je nastala Ustvarjalna skrinja. V njej je polno idej, tudi takih, ki se jih sploh še ne zavedam. Kadar ustvarjam, sem zelo rada v svoji koži. Čestitke ostajajo moja prva ljubezen, se pa ne morem upreti tudi kvački in pogledu na svet skozi objektiv fotoaparata.”



Prva, ki vam jo s ponosom predstavljamo je Jane Beljo, lastnica podjetja Jane’s Doodles.

Jane je izjemna, ne le kot oseba, ampak tudi kot oblikovalka čudovitih štampiljk z različnimi motivi. Med drugim je za nas oblikovala štampiljke s slovenskimi napisi, nad katerimi se navdušuje že marsikatera ustvarjalka v Sloveniji. Njene štampiljke pa uporabljajo po celem svetu, med drugim tudi slavna Jennifer Mcguire. 

Njena najljubša tehnika je barvanje z Graphi’t markerji, katerih uporabo je predstavljala tudi na letošnjem kreativnem tednu. Spodaj si lahko ogledate tudi nekaj njenih izdelkov, komaj pa čakamo tudi njen prvi prispevek.


Druga članica Art design teama, ki vam jo želimo predstaviti je Kaja Vezenšek, znana tudi po ustvarjanju pod imenom Kajcyika crafts.

Kaja je znana po svojih unikatnih voščilnicah, katere smo na Beadsi blogu že imeli priložnost videti. Uživa ob barvanju odtisov, ob tem pa rada preizkuša nove tehnike in snema video vodiče, da svoje znanje deli tudi z drugimi ustvarjalkami in ustvarjalci. Več njenih projektov si lahko ogledate tudi na njenem blogu.

Nekaj izmed njih pa si lahko ogledate tudi na spodnjih slikah.




4. članica Art design teama je Simona Podlesnik, ki ob službi in skrbi za svoja dva fantka, vso svojo energijo in prosti čas usmerja v ustvarjanje.

Pred leti je odkrila svet štampiljk, markerjev, blazinic in rezalnih šablon. Njena strast je ustvarjanje voščilnic vseh oblik, škatlic, venčkov in pisanih magnetkov. Rada ima živahne barve, pisane scrapbooking papirje in simpatične dodatke. Je zmeraj v iskanju novih idej in navdiha, ki ga išče prav povsod, ter ob tem z veseljem preizkuša nove tehnike in materiale.

Ustvarja pod imenom Kreativni utrinki, nekaj njenih izdelkov pa si lahko ogledate spodaj.