Izjemna kvaliteta, obstojnost, široka barvna paleta, številni dodatki ter pripomočki in še več odlikujejo te vrhunske bodypainting barve. Preglejte pestro ponudbo ne le izdelkov, temveč tudi otroških in odraslih idej za najboljšo pustno masko. Veselo maskiranje :)

 

 

Barve Snazaroo so odlična izbira za vašo pustno masko!

Na bead.si vaš čaka široka paleta najboljših bodypainting barv na svetu Snazaroo! Prepustite domišljiji prosto pot in z uporabo številnih dodatkov za posebne učinke ter pripomočkov za poslikavo izdelajte najboljšo masko.


Ideje za poslikavo

 

Gusar

Arrr, poslikava gusarja za vse otroke, ki se želijo spremeniti v osvajalca oceanov.

Kaj potrebujem za to poslikavo? Belo Snazaroo barvordečo Snazaroo barvočrno Snazaroo barvo in čopič.

gusar1 gusar2 gusar3

1) Z mokrim čopičem in belo barvo na čelu narišemo obliko gusarske rutke z vozlom in pobarvamo.

2) S čopičem in rdečo barvo dodamo rdeče pike.

3) S čopičem in črno barvo obrobimo spodnji del rutke in vozel. Prosto ali s pomočjo šablone narišemo še smrtno glavo na vsako lice. Po želji lahko z belo barvo še obrobimo in zasenčite smrtno glavo. Končano!

 

Snežna vila

Vsaka deklica lahko za en dan postane čudovita vsemogočna snežna vila. In to le v treh korakih...

Kaj potrebujem za to poslikavo? Svetlo modro Snazaroo barvobelo Snazaroo barvogobico in čopič; ali mini komplet za poslikavo snežne vile.

sneznavila1sneznavila2sneznavila3

1) Z mokrim čopičem in svetlo modro barvo na čelu nad obrvmi narišemo obliko krone (kot je prikazano na sliki) in pobarvamo.

2) S tankim čopičem in belo barvo narišemo nekaj linij ponotranjih robovih trikotnikov ter z belo obrobimo spodnji rob krone nad obrvmi. Dodamo še veliko zvezdo na sredini čela, bele linije in pike, kot je prikazano na sliki.

3) S tankim čopičem in belo barvo narišemo še eno veliko snežinko na eno lice in nekaj manjših zvezdic na drugo lice. Končano!

 

Tiger

Kaj potrebujem za to poslikavo? Živo rumeno Snazaroo barvo, oranžno Snazaroo barvo, belo Snazaroo barvo, črno Snazaroo barvogobico in čopič; ali mini komplet za poslikavo tigra.

tiger1 tiger2 tiger3

1) Rumeno in oranžno barvo s pomočjo gobice nanesemo po celotnem obrazu, pri tem pa pazimo, da barve ne nanesemo preblizu očem.

2) S čisto gobico nato nanesemo nekaj bele barve po nosu in do lic (kot je prikazano na sliki). S čopičem in črno barvo narišemo tri brke na vsakem licu. Na koncu, s črno barvo pobarvamo še konec nosu in na sredini potegnemo še kratko črto proti ustnici, zato da bo nosek izgledal kot smrček.

3) Za zadnje detajle potrebujemo še debelejši čopič in črno barvo. Narišemo dve valoviti črti, ki se raztezata od vsake strani nosu do sredine čele. Med tema linijama narišemo še tri črte, kot je prikazano na sliki. Dodamo še črte nad vsako obrvjo in ob spodnji kot oči. Narišemo še črto čez vsako lice in dve valoviti črti na bradi. Končano!

 

Čarovnica

Kaj potrebujem za to poslikavo? Lila Snazaroo barvobelo Snazaroo barvočrno Snazaroo barvogobico in čopič; ali mini komplet za poslikavo čarovnice.

 
carovnica1carovnica2carovnica3 

1) S pomočjo gobice nanesemo lila barvo čez sredino obraza in lepo zaključimo linije, da dobimo obliko maske.

2) S čisto gobico nežno nanesemo nekaj bele barve na zgornji rob maske in po nosu. Nato s tankim čopičem in črno barvo narišemo na nosu velikega pajka.

3) Pajkove noge podaljšamo do čela in narišemo še nekaj pajkovih mrež. S tankim, čistim čopičem in belo barvo narišemo še nekaj zvezdic in smo končali.

 

Klovn 

Ker pusta ni brez pisanih klovnov.

Kaj potrebujem za to poslikavo? Belo Snazaroo barvordečo Snazaroo barvočrno Snazaroo barvo in čopič.

 klovn1klovn2klovn3

1) Za prvi korak potrebujemo belo Snazaroo barvo.  S čopičem obrobimo oči tako, da narišemo dva velika nepravilna kroga. Na enak način obrobimo tudi usta.

2) Z rdečo barvo nato narišemo rdeče kroge na nosu in na obeh licih.

3) Za zadnji korak potrebujemo tanek čopič in črno barvo. S tankim čopičem obrobimo zunanji del kroga okoli oči in približno na sredini (na zgornjem ter spodnjem delu) kroga zarišemo dve črti. Zarišemo še dve manjši črti na jamicah na licih in končamo!

 

Dvorni norček

Z le štirimi barvami lahko našega otroka spremenimo v navihangea dvornega norčka.

Kaj potrebujem za to poslikavo? Belo Snazaroo barvordečo Snazaroo barvo, nebesno modro Snazaroo barvo, travnato zeleno Snazaroo barvo in čopič.

 norcek1norcek2norcek3

1) Za prvi korak potrebujemo belo Snazaroo barvo.  S čopičem obrobimo oči tako, da narišemo dva velika nepravilna kroga. Na enak način obrobimo tudi usta.

2) Z rdečo barvo nato narišemo rdeče kroge na nosu in na obeh licih.

3) Za zadnji korak potrebujemo tanek čopič in črno barvo. S tankim čopičem obrobimo zunanji del kroga okoli oči in približno na sredini (na zgornjem ter spodnjem delu) kroga zarišemo dve črti. Zarišemo še dve manjši črti na jamicah na licih in končamo!

 

2) S tankim čopičem in modro barvo na sredini nad vsako obrvjo narišemo trikotnik, nato pa še z zeleno barvo narišemo trikotnik na sredini pod očmi.

3) S tankim čopičem in rdečo barvo narišemo še pike na vrha in dno trikotnikov ter tri majhne pike ob zunanji strani oči (kot je prikazano na sliki). Dodamo še rdečo piko na nosu in smo končali!

 

In še nekaj idej za poslikave odraslih...

 

 

 

 

 

Še vedno brez ideje? Morda lahko pomagamo tudi mi! Oglejte si poslikave, ki smo jih v preteklosti izvajali na naših delavnicah! Več na našem Facebook profilu!

 

 

Nekaj splošnih informacij o barvah za kožo Snazaroo


Zakaj izbrati barve Snazaroo?

  • - Ker so ene izmed najboljših barv za umetnost poslikave kože in obraza,
  • - ponujajo izjemno široko paleto barv (v klasičnih, metalik in bleščečih odtenkih) in raznih dodatkov,
  • - so vrhunske kvalitete,
  • - prijazne koži,
  • - brez neprijetnega vonja,
  • - izjemno obstojne in
  • - jih je mogoče enostavno odstraniti z vodo in milom. 

Snazaroo barve so enostavno idealen pripomoček za izdelavo najboljše maske!


Snazaroo Pustne maske

Klasične barve

Koži prijazne barve za telo in obraz izjemno živih tonov. Barve so na voljo v kar 38 različnih odlično pokrivnih in intenzivnih tonih. Pakiranje po 18ml zadošča za več kot 20 poslikanih obrazov.

Vse barve so netoksične in hipoalergene, ter primerne tudi za občutljivo kožo. Posamezno pakiranje vsebuje 18ml trde barve, katero s pomočjo vode in čopiča ali gobice nanašamo na kožo.

Postopek dela je podoben slikanju z vodenimi barvicami. Gobico ali čopič pomočite v vodo in nato pomažete po barvi. Z gobico nato barvate večje površine, čopič pa uporabite za risanje črt in detajlov. Barve so primerne za profesionalne poslikave, za gledališča, poslikave navijačev in pustne poslikave. Barve niso mastne, so zelo obstojne na koži, ter se zlahka odstranijo s toplo vodo in milom.

Oglejte si ponudbo!


 

Snazaroo blescece barve

 

Bleščeče in metalik barve

Serija klasičnih barvih tonov se odlično dopolnjuje z 12 bleščečih perla barvnimi toni in 7 metalnimi toni, ki imajo enake kvalitete in enak način uporabe kot klasične barve, a poslikavi dodajo poseben bleščeč efekt, ki masko še dodatno popestri!

Oglejte si ponudbo!


 

barve_v_stiku

Barve v stiku

Barve Snazaroo za poslikavo obraza in celotnega telesa so ene izmed najboljših barv na svetovnem trgu. Koži prijazne barve so namenjene za profesionalne poslikave, za gledališča, za poslikave navijačev in pustne poslikave. Postopek dela z barvami je zelo enostaven, saj barve enostavno nanašate na kožo s pomočjo stika in brez uporabe vode, kot je je to navada pri drugih Snazaroo barvah za bodypainting. Stiki so zelo primerni tako za delanje linij, kot tudi barvanje večjih površin.

Oglejte si ponudbo!

 

 

 

 


 

Sprej za lase

Sprej za lase

Snazaroo kot dodatek odličnim barvam za bodypainting sedaj ponuja tudi sprej, s katerim si lahko za kratek čas spremenite barvo las. Sprej je enostaven za uporabo. Pred uporabo pretresite in ob tem držite razpršilnik v pokončnem stanju, nato pa s kratkimi pritiski obarvajte lase z razdalje vsaj 20cm, pri čemer pazite, da sprej ne zaide na obraz, v oči, na oblačila ali druge predmete.

Oglejte si ponudbo!


 

Kompleti barv za pust

Kompleti barv za pust

Za vse, ki želite na enem mestu več barv v manjših količinah!

Na voljo so različni kompleti, ki vsebujejo barve, izbrane glede na tematiko poslikave, in pripomočke za delo.

Manjši kompleti vsebujejo 3 barve in čopič, večji kompleti pa vsebujejo več barv, čopiče, gobice in navodila za poslikave obraza.

Oglejte si ponudbo!


 

Kompleti barv za pust

Posebi učinki - Bleščice

Za dodatno popestritev vaših poslikav lahko poskrbite z bleščicami v gelu in bleščečim prahom v različnih barvah.

Gel z bleščicami enostavno nanesete na kožo s čopičem ali katerim drugim pripomočkom, za nanos bleščečega prahu pa priporočamo uporabo lepila za kožo. Tako boste enostavno popestrili dele poslikave, ki jih želite izpostaviti.

Oglejte si ponudbo!


 

Kompleti barv za pust

Posebi učinki - Voski in lepila

Želite posebne učinke kot v filmu?

Za vas imamo lepila za kožo, vosek za izdelavo ran, odrgnin, umetnih tvorb, umetno kri in vosek za zobe. S temi izdelki in malo domišljije lahko enostavno dosežete umetne učinke, ki izgledajo naravno in prepričljivo.

Oglejte si ponudbo!


 

Kompleti barv za pust

Pripomočki

Za enostavnejši nanos barv in izdelavo posebnih učinkov dobite tudi vse potrebne pripomočke.

Čopiče, posebne gobice, lopatice in vse ostalo, kar najdete v navodilih za uporabo naših bodypianting izdelkov, kot tudi šablone za slikanje vzorčkov in knjige z številnimi idejami.

Oglejte si ponudbo!


 

 

 

 

Vse Snazaroo bodypainting Barve in pripomočki na www.bead.si