Lak in lepilo Mod podge 236ml - GLOSS za pomivalni stroj

Vodoodporno lepilo za steklo, keramiko in kovino s končnim sijajnim učinkom.
10,45 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
0028995150593

Mod Podge lepila in laki

Mod podge je nestrupeno, univerzalno belo lepilo, ki se lahko uporablja kot tesnilo, lepilo ali premaz. Na izbiro je več različnih lepil, katerih namen je uporaba na različnih podlagah kot so les, papir, lepenka, steklo, porcelan, plastika, stiropor, kovina, karton in blago. Je vsestransko uporabno in je namenjeno številnim tehnikam. Lahko se uporablja kot premaz, za reliefni videz, za decoupage tehniko, kot lepilo za fiksiranje sestavljank, pri oblikovanju nakita, pri izdelovanju scrapbook izdelkov, za foto transferje na papir ali blago, za premaz pohištva in še mnogo več. Lepilo ima srednji čas sušenja, tako da omogoča natančno delo. Če ga uporabljate kot premaz, pazite, da lepilo enakomerno tanko nanesete na celotno površino. V primeru, ko nanašate več slojev, pustite vsak sloj lepila sušiti 15-20 minut, preden nanesete novega. Ko je lepilo suho, je prozorno, vez zelo trdna, končni videz pa različen, lahko je mat ali sijaj, odvisno od uporabljenega produkta.

Pri delu z lepili Mod podge poskrbite, da zaščitite delovno površino. Lepilo nanašajte s čopičem ali gobico, orodje in roke pa po uporabi takoj umijte s toplo vodo in milom. Lepilo hranite tesno zaprto pri sobni temperaturi.

Na izbiro je več različnih lepil mod podge, ki se med seboj ločijo po namembnosti in končnemu videzu. Njihova uporaba je resnično brezmejna in zelo enostavna!


Lak in lepilo Mod podge za pomivalni stroj, je močnejše lepilo primerno za lepljenje na steklo, keramiko in kovino. Primeren je za hišno in zunanjo uporabo ter je kot tak varen pri čiščenju v pomivalnem stroju. Lepilo ni strupeno, po sušenju pa izdelek ni lepljiv. 

Površino pred nanosom lepila očistite z alkoholom, za nanos lepila pa uporabljajte mehkejši čopič. Lepilo nanesite na površino in na hrbtno stran elementa, ki ga želite prilepiti. Element položite na površino dokler je lepilo še mokro in nato pustite 1-2 uri, da se posuši. Nanesite dodatne 2-3 sloje (pred nanosom naslednjega sloja počakajte 1-2 uri). Čas sušenja in utrjevanja je 28 dni. Pripomočke po uporabi takoj umijte z vodo in milom. 

Dodatne informacije
SKU0028995150593
PakiranjePosamezno
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account