Lak za akrilne barve Schmincke- sijaj, 300 ml

Zaključni lak v spreju, z UV zaščito, za umetniška dela naslikana z akrilnimi barvami. Lak je brezbarven in se suši v svetleč sloj, ki ne rumeni in je odporen na staranje. Angleški naziv: Schmincke gloss varnish, AEROSPRAY - 50 580
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
4012380069467
18,19 €

Svetleč zaključni lak za akrilne barve

Zaključni lak z UV filtrom, namenjen končni zaščiti oljnih slik. Lak je brezbarven, se hitro suši, ne rumeni, je odporen na staranje in tvori elastičen zaključni sloj svetlečega videza.

Pred uporabo dobro pretresite. Sprejajte na sobni temperaturi s konstantim pritiskom in premikanjem pločevinke iz ene strani v drugo in odzgoraj navzdol, iz razdalje približno 30-40cm, iz vertikalnega ali rahlo poševnega položaja na suho površino. Smer sprejanja vedno spremenite izven površine umetniškega dela.

Lakirajte le povsem suho sliko (tanek akrilni sloj ponavadi za sušenje potrebuje 72 ur, debelejši sloji se sušijo vsaj 1-2 tedna). Suh sloj laka ostane dlje časa topen z nadomestkom terpenitna ali Schmincke odstranjevalcem laka. Izdelek je primeren tudi za lakiranje inkjet printov, art printov in fotografij.

Pred dejansko uporabo, je izdelek vedno priporočljivo preizkusiti. Zamašene pršilke najlažje očistite z acetonom, plastenko s preostalim izdelkom shranite v hladnem in suhem prostoru.  

Dodatne informacije
SKU4012380069467
PakiranjePosamezno
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account