da Vinci naravni čopič za nohte- Kolinsky, ploščat 8

Čopič s finimi naravnimi ščetinami sibirske kune - Kolinsky, primeren za slikanje na nohte.
Razpoložljivost: Na zalogi
Na voljo samo še 1
SKU
4017505207212
13,96 €

Naravni čopič za nohte da Vinci

Podjetje da Vinci s svojimi dolgoletnimi izkušnjami in uporabo zgolj in samo dobro izbranih lastnosti ščetin, že več desetletij izdeluje zanesljive prvovrstne čopiče za vsa področja uporabe, kot je tudi slikanje na nohte. Izdelava da Vinci čopičev temelji na previdni izbiri dodelave in obdelave surovin, predvsem visoko cenjena je zimska dlaka repa rdeče sibirske podlasice Kolinsky

Ustvarite čudovite vzorce na nohtih s kakovostnimi čopiči da Vinci!

Čopiči so primerni za osebno - hobi rabo, ali pa za profesionalno rabo v salonih. Imajo fine naravne ščetine sibirske kune, ki so s kovinsko ferulo pritrjene na ročaj iz Perspex-a. Na zadnji strani imajo konico za lažje razporejanje gela..

Zaradi ščetin, izdelanih naravnih dlak in zožene konice so čopiči Kolinsky idealni za akril tehniko, pri kateri se uporablja samo mešanica akrilnega prahu in tekočine. Te elastične in stabilne naravne ščetine izstopajo po odlični sposobnosti zadrževanja tekočine in močnih, finih konicah. Idealni so za pobiranje akrilnega prahu ter njegovo hitro in natančno razporeditev.

Posebej pomembno je, da čopič pravočasno očistite s topilom. Nadaljnja nega s posebnim negovalnim milom za čopiče ohranja ščetine čopiča elastične in mehke.

Čopič ima ploščato konico in je na voljo v velikosti 8.

Dodatne informacije
SKU4017505207212
PakiranjePosamezno
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account