Akrilna sijajna barva Pentart 20ml - puder

Univerzalne akrilne barve, s sijajnim videzom, dobro pokrivnostjo in široko paleto odtenkov. Primerne za barvanje večine površin in zato idealne za vse hobi projekte!
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
5997412773354
2,29 €

Akrilna barva Pentart – sijajna

Univerzalne akrilne barve v 42-ih odtenkih, s svetlečim videzom, za barvanje katerekoli površino (ki jo predhodno primerno pripravimo).

Barve so na vodni osnovi, zmerno tekoče, nevtralnega vonja, zmerno pokrivne in so po sušenju vodoodporne. Za popolno pokrivnost, je priporočljivo barvo nanesti v dveh slojih.

Primerne so za barvanje večine površin: lesa, kovine, stekla, keramike, porcelana in plastike. Barve v priročni 20ml tubici, s konico za nanašanje, omogočajo nanos neposredno iz tube ali s čopičem, gobico ter slikarsko lopatico.

Idealne za vse hobi projekte! Pobarvajte in poslikajte škatlice, predalnike, skrinjice, stole, pručke, okvirje, ure, kozarce, svečnike in še mnogo več. Za dosego starinskega videza pred nanosom barve premažite sloj Pentart vintage medija za staran videz in nato z brusnim papirjem pobrusite.

 

Sušenje in mešanje

Čas sušenja: 30 minut. Čas sušenja lahko skrajšate z uporabo sušilnika za lase, ampak zgolj z uporabo toplega ali hladnega zraka. Čas sušenja lahko tudi podaljšate, tako da dodate nekaj kapljic medija za počasnejše sušenje.

Barve lahko med seboj mešate za še več odtenkov ali v njih umešate 3D perlice ali 3D prah, za posebne strukturne efekte.

 

Primer hobi projekta, pobarvanega z sijajnimi akrilnimi barvami Pentart:

 

*Opozorilo: Otroci lahko uporabljajo izdelek zgolj pod nadzorom odrasle osebe! Hraniti zaščiteno pred zmrzaljo. 

Dodatne informacije
SKU5997412773354
PakiranjePosamezno
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account