Barva za razpoke na tekstilu - črna

Barva za tekstil namenjena tistim, ki želijo unikatne učinke v klasičnih beli ali črni barvi. Barva s svojimi razpokami izstopa na tekstilnih čevljih, torbah ali majicah saj je "nepopolnost" v modi.
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
4042972137939
14,28 €

Barva za razpoke na tekstilu

Dvokomponentna barva za tekstil namenjena tistim, ki želijo unikatne učinke v klasičnih beli ali črni barvi. Barva s svojimi razpokami izstopa na tekstilnih čevljih, torbah ali majicah saj je "nepopolnost" v modi. Barva je na vodni osnovi in odlično pokrivna, ter primerna za svetla in temna oblačila. Razpoke se tvorijo med sušenjem barve, ki je po sušenju pralna do 30°C.

Navodila za uporabo: 1. Pred nanosom: Nova oblačila predhodno operite. Ne uporabljajte mehčalca za perilo. Primerno za tekstile do maksimalno 20% sintetičnega materiala. Pred uporabo dobro premešajte. 2. Prvi korak: nanesite osnovo (STEP 1) v dveh slojih. Najprej nanesite tanek sloj s čopičem in pustite da se posuši (ali uporabite fen) do prozornega. Nato enako nanesite še en sloj in osušite. 3. Drugi korak: Nanesite barvo (STEP 2) v bogatem sloju (s čopičem ali tanek sloj z lopatico) čez posušeno osnovo in osušite z uporabo fena. 4. Fiksiranje: Za obstojnost pokrijte s papirjem za peko in polikajte z najvišjo dovoljeno temperaturo za izbran tekstil.

Dodatne informacije
SKU4042972137939
PakiranjePosamezno
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account