Barvna blazinica Distress ink Ranger 6x6cm - wilted violet

Barvna blazinica Distress Ink primerna za vsestransko ustvarjanje na papir in njemu podobne materiale, v kombinaciji s štampiljkami ali kot samostojna blazinica za senčenje. 

 

Akcijska cena:

Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
789541043263
7,39 €

Distress ink blazinice za štampiljke so ene najboljših na tržišču. Narejene so z brezkislinskim barvnim črnilom, so nestrupene in izdelane na vodni osnovi. Prav tako je značilno, da črnilo ne zbledi. Odlične so za uporabo v različnih tehnikah nanašanja in pri izdelovanju različnejših izdelkov iz papirja. Z uporabo blazinic lahko dosežete različne efekte na papir: vintage, senčenje, madeži, učinek staranja in podobno. Barvne blazinice so rezultat večletnega raziskovanja in ustvarjanja produkta, ki omogoča doseganje realističnih učinkov naravno staranih izdelkov, kot so fotografije ali dekorativni tekstil. Zelo priljubljene so pri vsestranskih ustvarjalcih scrapbook albumov, vabil, voščilnic, čestitk, kartic, kazalnikov in podobnih dekorativnih elementov iz papirja. Barvo se lahko nanaša na različne vrste papirja, fotografije, vlakna in podobne materiale. Prav tako pa lahko blazinice uporabite v kombinaciji s silikonskimi štampiljkami. Njihova uporaba je vsestranska. Ko se barva posuši, ima mehak videz krede oz. suhega pastela.

Blazinice so velikosti 5x5 cm in imajo malenkost dvignjeno blazinico, kar omogoča lažje nanašanje barve in uporabo blazinic v različnih tehnikah. V kolekciji Ranger Distress Ink barvnih blazinic je na voljo 48 različnih barvnih odtenkov.

Dodatne informacije
SKU789541043263
PakiranjePosamezno
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account