Barvne dekorativne nalepke - samorogi

Nalepke z ljubkimi motivi za hitro in enostavno dekoracijo! Za okraševanje papirja, voščilnic, vrečk, daril, škatlic, albumov in številnih ustvarjalnih izdelkov. Enostavno odlepite iz pole in prilepite na želeno površino.
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
5050784072354
1,49 €

Dekorativne nalepke

Dekorativne nalepke uporabite pri izdelavi voščilnic, dekoraciji daril in za okrasitev številnih drugih ustvarjalnih izdelkov in površin. Dodajte vaš najljubši motiv na rojstnodnevno vabilo, polepšajte strani albuma, okrasite darilo, darilno etiketo, okvir za sliko ali katerikoli izdelek za res unikaten izgled. Njihova uporaba je vsestranska in enostavna, njihov efekt pa doda vašim ustvarjalnim projektom posebno dimenzijo. So odličen in hiter način za dodajanje dodatne kreativnosti vsem vašim projektom. 

Na izbiro je ogromno nalepk, z bleščicami, enobarvnih ali živih barv, tradicionalnih ali modernih vzorcev. Izbirate lahko tudi med številnimi motivi - otroškimi, bordurami, črkami, številkami, božičnimi, cvetličnimi, poročnimi, živalskimi, rojstnodnevnimi in še mnogo več. 

Kolekcija nalepk Fun Stickers nudi pester izbor pisanih motivov, od živalskih, šolskih, vesoljskih do pravljičnih motivov živih barv, z bleščicami in posebnimi svetlečimi efekti.

Dodatne informacije
SKU5050784072354
PakiranjePosamezno
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account