Blazinica za štampiljke Ranger Distress ink mini 2,5x2,5cm - peacock feathers

Barvna blazinica Distress Ink mini je primerna za vsestransko ustvarjanje na papir in papirju podobne materiale. Uporablja se v kombinaciji s štampiljkami ali kot samostojna blazinica za senčenje.
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
0789541040064
3,99 €

Barvne blazinice za štampiljke Distress

Distress ink blazinice za štampiljke so ene najboljših na tržišču. Narejene so z brezkislinskim barvnim črnilom, so nestrupene in izdelane na vodni osnovi. Črnilo je svetlobno odporno in sčasoma ne zbledi. Odlične so za uporabo v različnih tehnikah nanašanja in pri izdelovanju različnejših izdelkov iz papirja. Z uporabo blazinic lahko dosežete različne efekte na papir: vintage, senčenje, madeži, učinek staranja in podobno. Barvne blazinice so rezultat večletnega raziskovanja in ustvarjanja produkta, ki omogoča doseganje realističnih učinkov naravno staranih izdelkov, kot so fotografije ali dekorativni tekstil. Zelo priljubljene so pri vsestranskih ustvarjalcih scrapbook albumov, vabil, voščilnic, čestitk, kartic, kazalnikov in podobnih dekorativnih elementov iz papirja. Barvo se lahko nanaša na različne vrste papirja, fotografije, vlakna in podobne materiale. Prav tako pa lahko blazinice uporabite v kombinaciji s silikonskimi štampiljkami. Njihova uporaba je vsestranska. Ko se barva posuši, ima mehak videz krede oz. suhega pastela.

Blazinice so velikosti 2,5x2,5 cm in imajo malenkost dvignjeno blazinico, kar omogoča lažje nanašanje barve in uporabo blazinic v različnih tehnikah, ter direkten nanos barve iz blazinice na papir. V kolekciji Ranger Distress Ink mini barvnih blazinic je na voljo 48 različnih barvnih odtenkov.

Na spodnjih posnetkih si oglejte različne uporabe barvnih blazinic:

Dodatne informacije
SKU0789541040064
PakiranjePosamezno
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account