Brezčrten zvezek Fabriano EcoQua taccuino A6 - Različne barve

Zvezki za šolo in faks Ecoqua so najbolj kvalitetna naravna stvar, ki jo najdemo na trgu zvezkov. V sami proizvodnji ne uporabljajo kislin in celotna proizvodnja poteka povsem brez uporabe klora. Celulozo za izdelavo dobijo iz gozdov, ki so ekološko vzdrževani po strogih okoljskih standardih. Vsebuje 80 listov gramature 85 g/m2, velikosti 10,4x14,7cm, z elastiko za zapiranje. Preprost dizajn v intenzivnih barvah, ki vas bodo očaral.
Na zalogi
SKU
GPZ15
Elementi združenih izdelkov
Ime Količina
Brezčrten zvezek Fabriano EcoQua taccuino A6 - Malina
7,65 €
Ni na zalogi
Brezčrten zvezek Fabriano EcoQua taccuino A6 - Rumena
7,65 €
Brezčrten zvezek Fabriano EcoQua taccuino A6 - Črna
7,65 €
Ni na zalogi
Brezčrten zvezek Fabriano EcoQua taccuino A6 - Siva
7,65 €
Ni na zalogi
Brezčrten zvezek Fabriano EcoQua taccuino A6 - Limeta
7,65 €

Zvezek Fabriano EcoQua taccuino

Zvezki so narejeni iz ekološkega papirja "Book Bioprima" 85 g / m², ki ima bledo slonokoščen odtenek, ki je sproščujajoč za oči. Proizveden iz 100% T.C.F. (Popolnoma brez klora) in F.S.C. certificirane celulozne kaše, izdane iz gozdov, upravljanih v skladu s strogimi okoljskimi standardi. Papir je brez kisline z alkalno rezervo, ki zagotavlja dolgo življenjsko dobo (ISO 9706).

Platnica je izdelana iz ekološkega papirja "Sirio Tela" 290 g / m² in je odporna na praske. Na voljo v 8 različnih svetlobno odpornih odtenkih. Certifikat Federottica (potrdilo št. 654): papir upošteva standarde, primerne za pisanje in branje. Idealen za vse vrste pisal: kemični svinčnik, nalivno pero, flomastre itd.

Dodatne informacije
SKUGPZ15
PakiranjePosamezno
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account