Dekorativna rola crackle 28cmx1m – petunija

Dekorativna rola iz prepletene nitke, širine 28cm. Izdelek je namenjen aranžiranju, dekoraciji doma ali uporabi pri unikatnem ustvarjanju.
Razpoložljivost: Ni na zalogi
SKU
4036159457378
1,89 €

Uporaba dekorativnih rol

Dekorativne role iz različnih prepletenih vlaken, so na voljo v različnih barvah in z raznimi potiski. Lahko jo uporabite za dekoracijo doma ob vseh priložnostih. Okrasite prostor ob rojstnodnevnih zabavah, porokah, obletnicah ali drugih priložnostih, okrasite božično jelko, jo uporabite kot tekač ali nadprt za dekoracijo mize, izdelate bogate pentlje za okrasitev in podobno. Uporabite jo lahko za zanimivo zavijanje daril ali rolo razrežete in uporabite za izdelavo naprsnih šopkov ter drugih majhnih izdelkov.

Lahko je odličen dodatek tudi pri izdelovanju voščilnic in scrapbooking izdelkov. Razrežite na koščke, izrežite določeno obliko s škarjami ali s pomočjo vašega rezalnega strojčka in uporabite na vaših izdelkih iz papirja.

Njihova uporaba je brezmejna in uporabna res pri vseh oblikah ustvarjanja! Različni materiali, motivi, barve, vzorci in teksture pa vam omogočajo uporabo rol za vsak dan ali pri ustvarjanju za posebne priložnosti.

Dodatne informacije
SKU4036159457378
PakiranjePosamezno
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account