Dekorativna tkanina Fripe Dekoband 20cmx1m – kapučino

Zmečkana tkanina iz poliestra, širine 20cm. Izdelek je namenjen aranžiranju, dekoraciji doma ali uporabi pri unikatnem ustvarjanju.
Razpoložljivost: Ni na zalogi
SKU
4036159457675
1,99 €

Dekorativna tkanina

Tkanina je namenjena vsestranski dekorativni in ustvarjalni uporabi. Prepustite se domišljiji in tkanino uporabite za svoje kreativne namene.

Cena je za 1 meter tkanine, v kolikor je na zalogi je mogoče naročiti do 10 metrov tkanine v enem kosu.

 

Uporaba dekorativnih rol

Dekorativne tkanine iz različnih prepletenih vlaken, so na voljo v različnih barvah in z raznimi potiski. Tkanino lahko uporabite za dekoracijo doma ob vseh priložnostih. Okrasite prostor ob rojstnodnevnih zabavah, porokah, obletnicah ali drugih priložnostih, okrasite božično jelko, jo uporabite kot tekač ali nadprt za dekoracijo mize, izdelate bogate pentlje za okrasitev in podobno. Uporabite jo lahko za zanimivo zavijanje daril ali tkanino razrežete in uporabite za izdelavo naprsnih šopkov ter drugih majhnih izdelkov.

Lahko je odličen dodatek tudi pri izdelovanju voščilnic in scrapbooking izdelkov. Razrežite na koščke, izrežite določeno obliko s škarjami ali s pomočjo vašega rezalnega strojčka in uporabite na vaših izdelkih iz papirja.

Iz nekaterih, bolj kompaktnih tkanin lahko sešijete majhne torbice, drobižnice, izdelate našitke in tako okrasite vaše najljubše kose blaga.

Njihova uporaba je brezmejna in uporabna res pri vseh oblikah ustvarjanja! Različni materiali, motivi, barve, vzorci in teksture pa vam omogočajo uporabo tkanine za vsak dan ali pri ustvarjanju za posebne priložnosti.

Dodatne informacije
SKU4036159457675
PakiranjePosamezno
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account