Dizajnerski blok Fabriano Bristol 250g/m² - 20 listov

Dizajnerski blok gramature 250g/m², za ilustracije, dizajnerske skice in mango. Primeren za več tehnik: tuš, markerje na osnovi topil, oglje, svinčnik, akvarel, gvaš ali airbrush.
Na zalogi
SKU
GRFB1
Elementi združenih izdelkov
Ime Količina
Dizajnerski blok Fabriano Bristol 250g/m2 - 14,8x21cm, 20 listov
3,14 €
Ni na zalogi
Dizajnerski blok Fabriano Bristol 21x29,7cm, 250g - 20 listov
4,67 €
Ni na zalogi
Dizajnerski blok Fabriano Bristol 250g/m2 - 29,7x42cm, 20 listov
10,52 €

Dizajnerski bloki Fabriano Bristol

Odličen blok za ilustracije, dizajn in mango. Beli gladki papirji, gramature 250g/m², so primerni za risanje s tuši, markerji na osnovi topil, ogljem, svinčniki ter za slikanje z akvareli, gvašem ali airbrushi. Papirji so izdelani v procesu brez kislin in so odporni na ponavljajoče se radiranje in trganje.

V bloku je 20 papirjev.

 

Papirji in risalni bloki Fabriano

Malo je podjetij, ki se lahko pohvalijo s tako dolgo in polno dediščino, kot jo ima podjetje Fabriano, ki že od leta 1264 razvija in izboljšuje proizvodnjo papirjev. Fabriano je postal sinonim za visoko kvalitetne papirje, zato so papirji in bloki, narejeni v tovarni Fabriano, eni izmed najbolj kvalitetnih na trgu. Z različnimi sestavinami, podjetje izdeluje papirje, ki so primerni tako za začetnike, kot tudi za najbolj izkušene umetnike. Podjetje stremi k proizvodnji iz visoko kvalitetnih materialov in uporabi sofisticirane tehnologije ter ekološko naravnanim procesom proizvodnje. Imajo dosežen standard kvalitete UNI EN ISO 9001:2008 Quality Certificate ter z investicijami v zadnjih desetih letih tudi UNI EN ISO 14001:2004 Environmental Management Certification, kar dokazuje, da tovarna dela ne le kvalitetno, ampak tudi ekološko.

Ne glede na tehniko, katero uporabljate, in ne glede na izkušnje, ki jih imate, bodo izdelki tovarne Fabriano zagotovo kos vašim potrebam in zahtevam.

Dodatne informacije
SKUGRFB1
PakiranjePosamezno
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account