Dizajnerski marker Graph'it - Green tea 8245

Profesionalni alkoholni markerji za risanje, namenjeni študentom dizajnerskih šol, arhitektom, scrapbooking ustvarjalcem ter ljubiteljem mang.
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
3700010082450
Redna cena 3,89 € Akcijska cena 3,11 €

Dizajnerski markerji Graph'it

 

Dizajnerski markerjih Graph'it so profesionalni alkoholni markerji in predstavljajo nov inovativen produkt na trgu. Njihova unikatna, mehka in ergonomska oblika ter široka barvna paleta je bila oblikovana s strani najboljših pariških in londonskih dizajnerskih hiš, namenjena predvsem študentom dizajnerskih šol, arhitektom, scrapbooking ustvarjalcem ter ljubiteljem mang.

 

Dizajn markerjev je unikaten med vsemi, saj je oblikovan v trikotno obliko, ki omogoča enostaven in udoben oprijem ter lažjo uporabo. Japonsko oblikovane konice markerjev veljajo za najboljše. Izdelane so iz poliestra ter imajo dve obliki. Na eni strani je konica v obliki dleta, na drugi strani pa je fina okrogla konica. Takšni obliki konic naredita markerje idealne za uporabo pri barvanju večjih površin, kot tudi za risanje najmanjših detajlov. Konico je mogoče zamenjati in nadomestiti z novimi. Prav tako je mogoče obstoječe konice zamenjati z konicami v obliki čopiča. 

 

Široka barvna lestvica ponuja več kot 158 barvnih odtenkov, primernih za profesionalno uporabo pri študiju ali doma. Veljajo za najboljše in se lahko uporabljajo za različne projekte doma, v dizajnerskih šolah kot tudi v službi ali za hobi. Markerji vsebujejo 4g črnila, kar je 20% več kot alkoholni markeji ostalih vodilnih znamk, kar kaže na njihovo zelo dobro obstojnost in trajnost. Uporabljajo se za risanje na nekoliko debelejši papir, čas sušenja pa je kratek.

 

Vsi markeji so opremljeni s kodo, ki olajšajo pregled nad barvami in njihovo organizacijo. Številke so v pomoč pri iskanju pravega barvnega odtenka. Prvi dve številki kode pomenita barvno družino v katero spada, zadnji dve številki pa svetlost in nasičenost barve. Omogočajo mešanje barv in s tem ustvarjanje novih barvnih odtenkov.

 

Dodatne informacije
SKU3700010082450
PakiranjePosamezno
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account