Električni strojček Sizzix BIG SHOT Express

Ocena:
100% of 100

Strojček Sizzix je fantastična vsestranska naprava za izdelovanje reliefov in izrezovanje vzorčkov iz papirja. Strojček, s katerim lahko naredite unikatna vabila, voščilnice, albume ter mnogo drugih unikatnih izdelkov. Idealna naprava za vsakega ustvarjalca!

 

Akcijska cena:

Razpoložljivost: Ni na zalogi
SKU
0841182098610
249,90 €

Električni strojček Sizzix Big Shot Express

Strojček Sizzix Big Shot Express je nov scrapbooking strojček, pri katerem vam več ne bo potrebno vrteti ročke, saj deluje na električno energijo. Namenjen je izdelovanju reliefov in izrezovanju vzorčkov iz papirja. Z uporabo strojčka in številnih embossing srajčk ter rezalnih šablon lahko ustvarite čudovite unikatne izdelke za različne namene. 

Nazaj in boljši kot kdajkoli prej, Big Shot Express je zamenjal ročico s stikalom, za enostavno motorizirano rezanje in reliefni odtis. S tihim motorjem in popolnoma kovinskimi zobniki za dodatno vzdržljivost, se naprava Big Shot Express izogiba zastojem z vgrajeno zaščito pred preobremenitvijo in uporablja nižjo napetost za manjšo porabo energije in več varnosti, obenem pa ponuja vsestranskost dela s celotno Sizzix kolekcijo* (z izjemo šablon Bigz Plus in Bigz Pro).

Uporaben za uporabnike z omejeno mobilnostjo, ta prenosni, električni valjčni stroj reže in vtiskuje veliko različnih materialov. Big Shot Express vam pomaga ustvariti edinstvene voščilnice, vabila, albume, beležke, izdelke za dekoracijo doma, modo, šivanje in še veliko več!

 

Big Shot Express poleg strojčka vključuje:

  • par standardnih rezalnih plošč in
  • podaljšan sistem plošč (platformo) in
  • podaljšano podlogo Thin Die Adpater.

 

Dimenzije strojčka: 25,4cm x 17,8cm x 35,6cm.

 

Predstavitev strojčka si oglejte na spodnejm posnetku:

 

*Za zagotovitev združljivosti vedno preverite zahteve stroja in dodatne opreme.

Pozor: Odgovorno reciklirajte električne odpadke.

Opozorilo: Ni primerno za otroke, mlajše od 14 let.

Dodatne informacije
SKU0841182098610
PakiranjePosamezno
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account