Embossing prah Sizzix 12g - mango tango (oranžen)

Nepogrešljiv izdelek vsakega ustvarjalca! Visoko kvaliteten prah s sijočim, lesketajočim se videzom poudari odtisnjen motiv ali napisano besedo. Uporablja se za tehniko vročega embossiranja in ga je potrebno za končni efektni videz segrevati z grelno napravo.
Razpoložljivost: Ni na zalogi
SKU
0630454258841
3,49 €

Embossing prah

Embossing prah se uporablja za tehniko vročega embossiranja, kjer z grelno pištolo prah segrevamo dokler se ne stopi in dobi svoj končni videz. Prah bo poskrbel za čudovito popetritev pri izdelavi voščilnic, vabil, albumov in drugih ustvarjalnih izdelkov.

Sizzix embossing prah predstavlja obvezno orodje vsakega izdelovalca, saj poudari odtisnjeno sliko, narisan motiv ali napisano besedno. Visoko kvaliteten prah zagotavlja gladek, pokriven in sijoč videz, z izrazitim prelivajočim se lesketanjem. 

 

Tehnika vročega embossiranja

Tehnika izdelave motiva z embossing prahom je preprosta. Vse kar potrebujete je štampiljka, blazinica za embossing ali embossing pisalo. 

Na izbrano podlago odtisnete motiv štampiljke (le to pomočite v blazinico za embossing tehniko) ali z embossing pisalom izrišete ali prerišete svoj motiv. Na še moker motiv posujte embossing prah, odvečnega pa stresite nazaj v posodo za ponovno uporabo. Za doseganje končnega efekta potrebujete še grelno pištolo (embossing fen), s katerim stopite prilepljen prah na podlagi. Po segrevanju dobite končni reliefni videz vašega motiva. Čudovito!

 

Na spodnjem posnetku si oglejte uporabo embossing prahov na krasnem ustvarjalnem projektu.

Dodatne informacije
SKU0630454258841
PakiranjePosamezno
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account