Embossing srajčka 10,6x15cm - tulipani

Embossing srajčka za izdelovanje reliefnih vzorcev s pomočjo scrapbooking stojčka. Izjemno enostavna za uporabo in izdelovanje unikatnih scrapbook izdelkov, za vsakega ustvarjalca!
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
8712623968392
3,81 €

Embossing teksturne plošče

Embossing teksturne srajčke se uporabljajo pri strojčku Sizzix Big shot, strojčku Texture Boutique, strojčku Cuttlebug in Xcut Xpress za odtisovanje reliefnih odtisov v papir različnih trdot in debelin.

Za uporabo so popolnoma enostavne in so idealne za ustvarjanje unikatnih scrapbooking albumov, voščilnic, poročnih in rojstnodnevnih vabil, voščilnic ob rojstvu otroka, oblikovanju škatlic iz papirja, okraskov iz papirja in dekoraciji daril. Njihova uporaba je brezmejna! Predstavljajo enostaven način, kako spremeniti popolnoma klasičen papir v čudovit unikatni izdelek.

Na izbiro je ogromno embossing reliefnih srajčk, različnih velikosti in različnih motivov, za vse priložnosti. Srajčke so plastične, enostavne za uporabo in trajne, saj se ne uničijo in ne izrabijo. Pri odtisovanju v trši papir spustite plošče večkrat skozi napravo, saj tako dobite boljši učinek in lepši reliefni odtis na papir. Pri uporabi embossing srajčk pri strojčku Sizzix potrebujete le osnovno ploščo za Sizzix in dve rezalni plošči, vse to pa dobite že v osnovnem kompletu Sizzix Big shot. Pri strojčku Cuttlebug potrebujete osnovno ploščo A in dve dodatni plošči B, kar pa tudi že dobite v kompletu. Prav tako dobite v kompletu pri strojčku Xcut Xpress osnovno ploščo in dve rezalni plošči, ki zadostujeta za delo z embossing teksturnimi ploščami. 

Primer uporabe s strojčkom Sizzix Big shot:

Dodatne informacije
SKU8712623968392
PakiranjePosamezno
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account