Embossing srajčka A5 - baner

Embossing srajčka Xcut za izdelovanje reliefnih vzorcev s pomočjo stojčka Xcut Xpress. Izjemno enostavna za uporabo in izdelovanje unikatnih scrapbook izdelkov, za vsakega ustvarjalca!
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
5050870016859
Redna cena 5,84 € Akcijska cena 3,50 €

Embossing teksturne plošče

Embossing teksturne srajčke se uporabljajo pri strojčku Xcut Xpress za odtisovanje reliefnih odtisov v papir različnih trdot in debelin. Primerne so le za ta strojček, saj je velikost teh srajčk večja od običajnih. Velikost teksturne plošče je A4, kar omogoča, da lahko spremenite teksturo celotnega papirja.

Za uporabo so popolnoma enostavne in so idealne za ustvarjanje unikatnih scrapbooking albumov, voščilnic, poročnih in rojstnodnevnih vabil, voščilnic ob rojstvu otroka, oblikovanju škatlic iz papirja, okraskov iz papirja in dekoraciji daril. Njihova uporaba je brezmejna! Predstavljajo enostaven način, kako spremeniti popolnoma klasičen papir v čudovit unikatni izdelek.

Srajčke so plastične, enostavne za uporabo in trajne, saj se ne uničijo in ne izrabijo. Pri odtisovanju v trši papir spustite plošče večkrat skozi napravo, saj tako dobite boljši učinek in lepši reliefni odtis na papir. Pri uporabi embossing srajčk pri strojčku Xcut Xpress potrebujete le osnovno ploščo in dve rezalni plošči, ki zadostujeta za delo z embossing teksturnimi ploščami. 

Dodatne informacije
SKU5050870016859
PakiranjePosamezno
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account