Fimo masa- soft, 56 g, oranžna 42

Ocena:
100% of 100

FIMO SOFT modelirna masa je zelo mehka in enostavna za oblikovanje ter kot takšna primerna za vsakega začetnika kot tudi izkušenega poznavalca.

Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
4006608809638
Redna cena 2,19 € Akcijska cena 1,92 €

Fimo modelirna masa

Fimo masa je modelirna polimerna glina, ki se utrjuje v pečici in je namenjena izdelavi unikatnega nakita (uhani, obeski, verižice, zapestnice), figuric, okraskov in različnih dekorativnih predmetov. Namenjena je začetnikom oblikovanja gline, kot tudi profesionalnim uporabnikom. Modelirna masa, s katero lahko ustvarite čudovite izdelke!

Uporaba fimo mase je preprosta.

Fimo maso poljubno oblikujete, nato pa utrjujete kar v kuhinjski pečici pri temperaturi 110°C. Čas utrjevanja je približno 30min, odvisno od velikosti in debeline izdelka. Utrjen izdelek lahko na koncu tudi rezljate, žagate, brusite, barvate ali lakirate. Z lakom lahko spremenite videz izdelka v mat ali sijaj. Prav tako pa lahko utrjenemu izdelku iz pečice dodate novo Fimo in ga tako ponovno oblikujete, v kolikor izdelek še ni barvan ali lakiran. Dokončan izdelek ni prepusten za vodo, lahko pa ga umijete.

Fimo maso lahko uporabljate v številnih tehnikah in v kombinaciji s številnimi drugimi materiali, kot so les, stiropor, kovina, steklo itd., ter tako lahko ustvarite unikatne izdelke. Za oblikovanje fimo mase so vam na voljo različna orodja, ki vam olajšajo delo; nožki, valjarji, številne teksturne štampiljke za odtisovanje, kovinski modelčki za izrezovanje, dekorativne folije itd..

Neobdelano maso hranite na sobni temperaturi in v zaprtem prostoru, najboljše v plastični vrečki ali plastični posodi.

Fimo masa ponuja tri različne vrste mas, ki se med seboj razlikujejo v trdoti in efektu, vse tri pa se lahko med seboj poljubno mešajo in kombinirajo, potek dela je pri vseh popolnoma enak. Na voljo so v več barvnih odtenkih, kateri se med seboj lahko mešajo. Z mešanjem lahko ustvarite poljubne nove odtenke ali poljubne vzorce (rožice, simbole, imitacija marmorja itd.).

  • FIMO SOFT – modelirna masa, katera nudi 24 različni odtenkov in se od ostalih razlikuje po svoji trdoti, saj je bistveno mehkejša in lažja za oblikovanje kot Fimo classic, in je zato primerna tako za vsakega začetnika kot tudi izkušenega poznavalca. 
  • FIMO PROFESSIONAL – modelirna masa je na voljo v 24 optimalnih in boljše pigmentiranih barvah. Predstavlja izboljšano in preoblikovano linijo FIMO CLASSIC modelirne mase, z boljšo in izpopolnjeno formulo. Zaradi svoje specifične trdote je primerna za izdelovanje natančnih detajlov. Masa je upogljiva, obstojna in stabilna. Uporabo priporočamo predvsem zahtevnim, srednje izkušenim in izkušenim uporabnikom. 
  • FIMO EFFECT – modelirna masa, katera nudi 36 različnih odtenkov, se po svoji trdoti lahko primerja z Fimo Soft, je posebna po svojih efektih, saj ponuja številne različne učinke – pastelne barve, transparentne barve, metalik barve, barve z bleščicami, barva ki se sveti v temi itd.

Primeri uporabe:

 

nakit verižice zapestnice perlice
svečniki škatlice okraševanje obeski
okraski ogledalca kamenčki okvirji
Dodatne informacije
SKU4006608809638
PakiranjePosamezno
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Našli smo druge izdelke, ki vam bodo morda všeč!