Fimo Mix Quick sredstvo za mehčanje polimerne mase, 100g

Odličen dodatek za oblikovanje fimo modelirnih mas. Je izjemno mehak material za lažje in hitrejše gnetenje trdenjših mas.
Razpoložljivost: Ni na zalogi
SKU
4006608801618
4,69 €

Sredstvo za mehčanje polimerne mase

Fimo Mix Quick je odličen dodatek za oblikovanje Fimo modelirnih mas. Je izjemno mehak material za lažje in hitrejše gnetenje trdenjših mas.

Navodila za uporabo: Z dodajanjem sredstva za mehčanje, se polimerna masa zmehča. S tem si olajšate in skrajšate čas obdelave mase. Barva mase se lahko malenkost spremeni.

Zmešate v razmerju 2/3 mase in 1/3 mehčalca, nato maso obdelate kot ste navajeni. Pečete pri maksimalno 110 stopinjah, 30 minut.

 

*Opozorila: Primerno samo za otroke starejše od 8 let. Uporabljajte pod nadzorom odraslih. Strjen material ne izpostavljajte temperaturam nad 130 stopinj. Mehčalec hranite pri sobni temperaturi, zavitega v aluminijasto folijo ali v plastični vrečki. Preprečujte stik mase s polistirolom, PVC in stiroporom.

 

Splošna navodila za prvo pomoč: V primeru pregretja ali vdihovanja strupenih plinov: osebo pospremite na zrak in takoj obvestite zdravnika. V primeru dvoma, obvestite zdravnika. Kemikalije in/ali izdelek pokažite zdravniku. Pri poškodbah obiščite zdravnika. Navodila za odrasle osebe: Preberite navodila, nasvete in navodila za prvo pomoč, nasvetom sledite in jih hranite za nadaljnjo uporabo. Varnostni nasveti: Hranite izven dosega živali in otrok mlajših od 8. let. Roke si po uporabi umite. Vso orodje po uporabi umite. Na mestu, kjer izdelujete, ne pijte, ne jejte in ne kadite. Materiala ne dajajte v usta. Zaradi nevarnosti pojava škodljivih plinov, ne smete prekoračiti temperature 130 stopinj, prav tako ne smete prekoračiti čas pečenja, 30 minut. Peka izdelka naj bo izvedena s strani odrasle osebe. Za merjenje temperature, uporabljajte termometer. Ne uporabljajte steklenega termometra. Ne uporabljajte mikrovalovne pečice. Odstranjevanje materiala: Material lahko zavržete med ostale odpade.

Dodatne informacije
SKU4006608801618
PakiranjePosamezno
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account