Flomaster Graph'it Shake extra Fine 0,7mm - Cacao 3180

Univerzalni permanentni flomaster za risanje in barvanje na različne materiale, kot tak pa priljubljen pri risanju mang in scrapbooking ustvarjanju.
Razpoložljivost: Na zalogi
Na voljo samo še 1
SKU
3700010430268
Redna cena 3,72 € Akcijska cena 2,98 €

Univerzalni flomastri Graph'it Shake

Graph'it Shake flomastri predstavljajo alternativo vsem permanentnim flomastrom. Oblikovani so na vodni osnovi z dodanimi visokokakovostnimi pigmenti. Barve flomastrov so močno pokrivne in permanentne, kar omogoča risanje prav na vse površine, tudi temne.

Zaradi svoje odlične obstojnosti so primerni za uporabo na tekstil, papir, lepenko, les, kovino, keramiko, plastiko, kamen, platno prav tako tudi na stene in zunanje zidove. Odporni so na vse vremenske vplive in svetlobo ter kot taki primerni za notranjo in zunanjo uporabo.

Na voljo so v petih različnih velikostih, kar omogoča risanje detajlov, kot tudi barvanje večjih površin. Na voljo so v naslednjih debelinah: 0.7mm, 2.5 mm, 4 mm, 2-5 mm in 5-16 mm, ter več barvnih odtenkih. Barve so intenzivne, visoko pigmentirane, permanentne in svetle ter ponujajo več različnih odtenkov. Prav tako so brez vonja ter odporne na vodo in svetlobo. Barve ne prepuščajo skozi papir, kar je pomembo predvsem za delo v šoli in v ustvarjalnih projektih z otroci.

Ustvarjeni so za univerzalno uporabo v vseh projektih: pri risanju grafitov, mang, stripov, dizajnu, za kaligrafijo, pri scrapbooking projektih kot tudi v umetniškem in grafičnem ustvarjanju. Flomastri so prijetni za otroke, primerni za uporbo v šoli in doma, zelo priljubjleni pa pri scrapbooking ustvarjalcih, kot dodatek pri izdelavi voščilnic, vabil, kartic, albumov ter za odtisovanje štampiljk.

Uporaba flomastrov je preprosta. Flomastre pred uporabo pretresite in s konico nekajkrat rahlo pritisnite ob podlago, tako da barva napolni konico. Ko je konica popolnoma obarvana, flomaster uporabite za barvanje in risanje. Za vsako kasnejšo uporabo flomastra postopek ponovite.

 

Dodatne informacije
SKU3700010430268
PakiranjePosamezno
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account