Flomaster za tekstil Edding 4600 1mm - rumen

Flomaster za neobdelane svetle tkanine (bombaž, lan, svila in podobno).
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
4004764023189
1,49 €

Flomastri za tekstil Edding

Želite porisati enobarvno otroško majčko? Ali morda zapisati osebno sporočilo na kapo? Bi želeli okrasiti puste blazine ali popestriti staro prevleko? To in še veliko več lahko naredite s temi odličnimi flomastri za tekstil. Izberite pust tekstilni material in ga spremenite v unikaten kreativni kos.

Flomaster je idealen za označevanje, pisanje in risanje na svetel tekstil. Odlikuje ga odlična kvaliteta, ki omogoča izjemne definicije na svetlo obarvanih tkaninah. Primeren je za neobdelane svetle tkanine, kot so bombaž, lan, svila in številne mešanice. Ni pa najbolj primeren za poliester, zaradi možnosti razlivanja črnila.

Črnilo flomastra je na vodni osnovi, nevtralnega vonja in je hitrosušeče. Široka paleta barvnih odtenkov, vključno z neonskimi, ponuja nekaj, za vsak okus.

Debelina konice flomastra je 1mm.

 

Dobro je vedeti

Flomastre je za obstojnost pri pranju potrebno utrditi. To storimo tako, da narisan vzorec ali napisano besedilo po sušenju polikamo s hišnim likalnikom. Temperaturo likalnika prilagodimo glede na material tekstila in likamo brez pare. Po utrditvi z likalnikom je naš unikaten kos tekstila pralen do 60 °.

Dodatne informacije
SKU4004764023189
PakiranjePosamezno
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account