Gumijasta štampiljka Art by Marlene – debeluška, št.01

Štampiljke iz visoko kakovostne gume, za odtiskovanje na papir in druge materiale.
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
8713943104378
18,84 €

Gumijaste štampiljke

Štampiljke so izdelane iz visoko kakovostne gume in imajo zelo natančne definicije za resnično popoln odtis!

Približna velikost štampiljke 127x203mm.

Štampiljka je pritrjena na peno debeline 3mm, le ta pa je shranjena na plastični podlagi. Ostranite podlago in izrežite štampiljko (pazite, da ne zarežete v peno) ter jo uporabite z akrilno podlago.

Kako uporabljati štampiljko?

Pri uporabi štampiljk potrebujete le še akrilno podlago in barvno blazinico. Akrilna podlaga vam služi kot držalo in je na voljo v različnih velikostih, da ustreza različnim velikostim štampiljk. Barvna blazinica predstavlja najboljši način nanosa barve na štampiljko, lahko pa izbirate med različnimi proizvajalci in blazinicami različnih izdelav (na vodni osnovi, pigmentne).

Štampiljko preprosto pritrdite na akrilno podlago, jo pomočite v barvno blazinico in odtisnite na papir (ali drugo površino). Odtisnjen motiv štampiljke nato po želji pobarvajte in okrasite.

Kako narediti voščilnico res posebno?

Štampiljka ima na sprednji strani pobarvan motiv za navdih, lahko pa ga pobarvate po lastni želji z različnimi flomastri, akvarelnimi barvami, voščenkami, barvicami ali drugimi efektnimi pisali. Štampiljko lahko uporabite tudi v kombinaciji z embossing prahci ali jo okrasite z bleščicami, kamenčki in drugimi priljubljenimi dekoracijami.

Kako vzdrževati štampiljko?

Štampiljke so primerne za večkratno uporabo, vendar je za dolgo življenjsko dobo potrebno izdelek vzdrževati. Štampiljko je zato potrebno po vsaki uporabi očistiti. To storite z vodo in milom ali s posebnimi čistili, namenjenimi za čiščenju barv na vodni osnovi ali čiščenju barv na osnovi topil. Po čiščenju pustite štampiljko sušiti na zraku, saj tako ohranjate njeno oprijemljivost na akrilno podlago.

V videu si lahko ogledate način uporabe gumijastih štampiljk.

Dodatne informacije
SKU8713943104378
PakiranjePosamezno
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account