Gumijaste štampiljke 6x8,5cm - prazniki

Gumijaste štampiljke za izdelavo voščilnic, albumov in drugih scrapbooking izdelkov za različne priložnosti.
Razpoložljivost: Na zalogi
Na voljo samo še 1
SKU
0736211520135
28,56 €

Gumijaste štampiljke

Uporabljajo se za odtisovanje motivov pri izdelavi voščilnic, vabil, čestitk, scrapbooking albumov in različnih izdelkov iz papirja. Delo s štampiljkami je hitro in zelo enostavno. Pri uporabi štampiljk potrebujete akrilno podlago, katera vam služi kot držalo ter vmesno lepilno plast (uporabite lahko obojestransko lepilno folijo ali obojestranski lepilni trak). Štampiljko preprosto pritrdite na podlago, jo nato premažete z barvno blazinico in naredite odtis na papir. Na izbiro je več različnih velikosti akrilni podlag, ki ustrezajo različnim velikostim štampiljk.

Štampiljke so narejene iz gume, so zelo dobro jetkane in delajo čiste ter natančne odtise. Za odtisovanje lahko izberete barvne blazinice različnih proizvajalcev in različnih izdelav (na vodni osnovi, pigmentne). Odtis štampiljke lahko po želji pobarvate s temu primernimi flomastri, akvarelnimi barvami, klasičnimi barvicami in podobnimi mediji. Načinov dodatne dekoracije odtisnjenih štampiljk je ogromno.

Po uporabi je potrebno štampiljko takoj očistiti. Za čiščenje je na izbiro več različnih čistil, nekatera so namenjena čiščenju barv na vodni osnovi, druga pa čiščenju barv na osnovi topil. Štampiljke so za večkratno uporabo.

V setu so 4 štampiljke.

Primer osnovne uporabe štampiljke si oglejte na spodnjem posnetku;

Dodatne informacije
SKU0736211520135
PakiranjeKomplet
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account