Komplet dizajnerskih markerjev s čopič konico Graph'it B - osnovne barve, 12 kosov

Profesionalni alkoholni markerji s fino (0,5mm) in čopič konico. Za risanje, namenjeni študentom dizajnerskih šol, arhitektom, scrapbooking ustvarjalcem ter ljubiteljem mang.
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
3700010007309
Redna cena 46,59 € Akcijska cena 37,27 €

Dizajnerski markerji Graph'it B s čopič konico

Nova generacija dizajnerskih alkoholnih markerjev, z dvema konicama – ekstra fino in čopič konico. Ekstra fino konico, debeline 0,5mm, bodo cenili predvsem ilustratorji. Konica je odlična za vse natančne linije, obrobe in detajle. Drugo stran markerja dopolnjuje dolga in fleksibilna čopič konica, ki omogoča različne debeline nanosa ter je primerna za barvanje ali kaligrafsko pisanje. Na voljo so tudi nadomestne konice - tanke, čopič konice in konice v obliki dleta.

 

Zakaj so dizajnerski markerji Graph'it posebni?

Markerje odlikuje japonska konica s sintetičnimi vlakni, ki omogoča zajeten pretok barve. Vsebujejo visoko kvalitetno črnilo, ki je identično originalnim Graph'it markerjem, vendar s petimi novimi zemeljskim odtenki. Uravnotežena barvna lestvica pa zajema kar 96 različnih odtenkov.

Markerji s čopič konico ohranjajo svojo unikatno, ergonomsko trikotno obliko, za udoben oprijem in enostavno uporabo. Vsi markeji so opremljeni s kodo, ki olajšajo pregled nad barvami in njihovo organizacijo. Številke so v pomoč pri iskanju pravega barvnega odtenka. Prvi dve številki kode pomenita barvno družino v katero spada, zadnji dve številki pa svetlost in nasičenost barve. Omogočajo mešanje barv in s tem ustvarjanje novih barvnih odtenkov.

 

Komu so markerji namenjeni?

Namenjeni so študentom dizajnerskih šol, arhitektom, scrapbooking ustvarjalcem, ljubiteljem mang in preprosto vsem, ki radi barvate. Uporabite jih za svoje projekte, dizajne, za izdelovanje voščilnic in scrapbooking albumov, več kot odlični pa so tudi za barvanje mandal ter pobarvank za odrasle.

Njihova pestra paleta odtenkov in živahnost barv vas bo enostavno očarala!

Dodatne informacije
SKU3700010007309
PakiranjeKomplet
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account