Komplet Fimo Kids - Savana

Komplet FIMO KIDS vsebuje štiri 42g modelirne mase, zelo mehke in enostavne za oblikovanje, kot takšne primerne za najmlajše ustvarjalce. Priložena so navodila za izdelavo figuric, ozadje in ena modelirka.
Razpoložljivost: Na zalogi
Na voljo samo še 1
SKU
4007817037423
9,35 €

Fimo modelirna masa

Fimo masa je modelirna polimerna glina, ki se utrjuje v pečici in je namenjena izdelavi unikatnega nakita (uhani, obeski, verižice, zapestnice), figuric, okraskov in različnih dekorativnih predmetov. Namenjena je začetnikom oblikovanja gline, kot tudi profesionalnim uporabnikom. Modelirna masa, s katero lahko ustvarite čudovite izdelke!

Uporaba fimo mase je preprosta.

Fimo maso poljubno oblikujete, nato pa utrjujete kar v kuhinjski pečici pri temperaturi 110°C. Čas utrjevanja je približno 30min, odvisno od velikosti in debeline izdelka. Utrjen izdelek lahko na koncu tudi rezljate, žagate, brusite, barvate ali lakirate. Z lakom lahko spremenite videz izdelka v mat ali sijaj. Prav tako pa lahko utrjenemu izdelku iz pečice dodate novo Fimo in ga tako ponovno oblikujete, v kolikor izdelek še ni barvan ali lakiran. Dokončan izdelek ni prepusten za vodo, lahko pa ga umijete.

Fimo maso lahko uporabljate v številnih tehnikah in v kombinaciji s številnimi drugimi materiali, kot so les, stiropor, kovina, steklo itd., ter tako lahko ustvarite unikatne izdelke. Za oblikovanje fimo mase so vam na voljo različna orodja, ki vam olajšajo delo; nožki, valjarji, številne teksturne štampiljke za odtisovanje, kovinski modelčki za izrezovanje, dekorativne folije itd..

Neobdelano maso hranite na sobni temperaturi in v zaprtem prostoru, najboljše v plastični vrečki ali plastični posodi.

Fimo masa ponuja tri različne vrste mas, ki se med seboj razlikujejo v trdoti in efektu, vse tri pa se lahko med seboj poljubno mešajo in kombinirajo, potek dela je pri vseh popolnoma enak. Na voljo so v več barvnih odtenkih, kateri se med seboj lahko mešajo. Z mešanjem lahko ustvarite poljubne nove odtenke ali poljubne vzorce (rožice, simbole, imitacija marmorja itd.).

    Set Fimo Kids

    Oblikuj in se igraj! Kombinacija modeliranja in igre!

    Set vsebuje posebej mehke mase ter navodila po korakih. Pripomore k razvoju fine motorike, domišljije in igre vlog. Mase so shranjene v priročni škatli, ki jo lahko ponovno zaprete. Priložena dekorativna podloga, zabavne nalepke in izrezane predloge dodatno povečajo igralno vrednost seta.

    Primer igre z uporabo seta Fimo Kids si lahko ogledate na naslednjem posnetku:

Dodatne informacije
SKU4007817037423
PakiranjeKomplet
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account