Kreativni set za barvanje Graph'it Color & Relax, 8kos - #2

Komplet dizajnerskih markerev in ilustracij za kreativno ali sproščeno barvanje.
Razpoložljivost: Ni na zalogi
SKU
3700010001512
Redna cena 39,09 € Akcijska cena 31,27 €

Kreativni set za barvanje Graph'it

Vsebina:
  • 3 ilustracije za barvanje v velikosti formata A4,
  • 8 dizajnerskih markerjev Graph'it.
 
Tri ilustracije na temo obraza in osem izbranih markerjev za kreativno ali sproščeno barvanje. Komplet vsebuje vse potrebno, za začetniško spoznavanje dizajnerskih markerjev ali sproščujoče barvanje v prostem času. Ilustracije so natisnjene na gladkem papirju in so posebej zasnovane tako, da omogočajo pomirjujoč učinek. Barvajte, mešajte barve med seboj, temnite, senčite, zabrišite prehode in tako ustvarite unikatne risbe!
 
 

Na splošno o dizajnerskih markerjih Graph'it

Dizajnerski markerjih Graph'it so profesionalni alkoholni markerji in predstavljajo nov inovativen produkt na trgu. Njihova unikatna, mehka in ergonomska oblika, ter široka barvna paleta je bila oblikovana s strani najboljših pariških in londonskih dizajnerskih hiš, namenjena predvsem študentom dizajnerskih šol, arhitektom, scrapbooking ustvarjalcem ter ljubiteljem mang.

24 markerjev je pakiranih v priročni črni peresnici na zadrgo in z držalom. 

 

Kaj dela dizajnerske markerje Graph'it tako posebne?

Dizajn markerjev je unikaten, saj je oblikovan v trikotno obliko, ki omogoča enostaven in udoben oprijem ter lažjo uporabo. Japonsko oblikovane konice markerjev veljajo za najboljše. Izdelane so iz poliestra ter imajo dve obliki. Na eni strani je konica v obliki dleta, na drugi strani pa fina okrogla konica. Takšni obliki konic naredita markerje idealne za uporabo pri barvanju večjih površin, kot tudi za risanje najmanjših detajlov. Konico je mogoče zamenjati in nadomestiti z novimi. Prav tako je mogoče obstoječe konice zamenjati z konicami v obliki čopiča. 

 

Široka barvna lestvica, ki ponuja več kot 158 barvnih odtenkov, primernih za profesionalno uporabo pri študiju ali doma. Veljajo za najboljše in se lahko uporabljajo za različne projekte doma, v dizajnerskih šolah kot tudi v službi ali za hobi. Markerji vsebujejo 4g črnila, kar je 20% več kot alkoholni markeji ostalih vodilnih znamk, kar kaže na njihovo zelo dobro obstojnost in trajnost. Uporabljajo se za risanje na nekoliko debelejši papir, čas sušenja pa je kratek.

 

Vsi markeji so opremljeni s kodo, ki olajšajo pregled nad barvami in njihovo organizacijo. Številke so v pomoč pri iskanju pravega barvnega odtenka. Prvi dve številki kode pomenita barvno družino v katero spada, zadnji dve številki pa svetlost in nasičenost barve. Omogočajo mešanje barv in s tem ustvarjanje novih barvnih odtenkov.

  

Dodatne informacije
SKU3700010001512
PakiranjeKomplet
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account