Kreativni set za poslikavo tekstila - morska deklica

Set barv z bleščicami, šablon z morskimi motivi in čopiča, za kreativno bleščečo poslikavo blaga (majic, hlač, kril, torbic, ipd.).
Razpoložljivost: Na zalogi
Na voljo samo še 1
SKU
4042972151034
15,69 €

Kreativni set za poslikavo tekstila

Ustvarjalni set Čarobna morska deklica, vsebuje vse, kar potrebujete za bleščečo poslikavo majic, oblačil, torb in drugih tekstilnih izdelkov. 

Vsebina:

  • 4 barve za tekstil z bleščicami Textile Glitter (vijolična, modra, srebrna, zlata),
  • 2 šabloni za nanos barve,
  • čopič.
 

V kompletu so barve za poslikavo blaga Textile Glitter, ki so na vodni osnovi, enostavne za nanos, hitro sušeče in se lahko mešajo med seboj, za ustvarjanje novih odtenkov. Barve so primerne za naravni tekstil, ki vsebuje do 20% sintetičnih vlaken. Po sušenju, barvo utrdite z likalnikom. To storite tako, ta čez vaš dizajn položite papir za peko in z likalnikom polikate na srednji temperaturi (brez pare). Fiksirani dizajni in dizajni po 72-ih urah sušenja, so pralni v pralnem stroju na maksimalni temperaturi 30°C .

Tekstilne barve vsebujejo bleščice, so kremaste, svetleče in jih lahko enostavno nanesete s čopičem, šablono ali prostoročno, neposredno iz tube. Čarobne bleščice bodo prišle do izraza takoj, ko se bo barva posušila.

 

Nasvet: Nove majice oziroma tekstil, ki ga želite poslikati, pred poslikavo operite brez mehčalca. 

*Pozor: Barve hraniti zaščitene pred zmrzaljo in vročino.

Dodatne informacije
SKU4042972151034
PakiranjeKomplet
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account