Lepilo in lak Mod podge 118ml - matte

Vsestransko lepilo in lak za uporabo v številnih ustvarjalnih tehnikah in v številne namene, s končnim mat videzom.

Razpoložljivost: Ni na zalogi
SKU
0028995113055
4,19 €

Mod Podge lepila in laki

Mod podge je nestrupeno, univerzalno belo lepilo, ki se lahko uporablja kot tesnilo, lepilo ali premaz. Na izbiro je več različnih lepil, katerih namen je uporaba na različnih podlagah kot so les, papir, lepenka, steklo, porcelan, plastika, stiropor, kovina, karton in blago. Je vsestransko uporabno in je namenjeno številnim tehnikam. Lahko se uporablja kot premaz, za reliefni videz, za decoupage tehniko, kot lepilo za fiksiranje sestavljank, pri oblikovanju nakita, pri izdelovanju scrapbook izdelkov, za foto transferje na papir ali blago, za premaz pohištva in še mnogo več. Lepilo ima srednji čas sušenja, tako da omogoča natančno delo. Če ga uporabljate kot premaz, pazite, da lepilo enakomerno tanko nanesete na celotno površino. V primeru, ko nanašate več slojev, pustite vsak sloj lepila sušiti 15-20 minut, preden nanesete novega. Ko je lepilo suho, je prozorno, vez zelo trdna, končni videz pa različen, lahko je mat ali sijaj, odvisno od uporabljenega produkta.

Pri delu z lepili Mod podge poskrbite, da zaščitite delovno površino. Lepilo nanašajte s čopičem ali gobico, orodje in roke pa po uporabi takoj umijte s toplo vodo in milom. Lepilo hranite tesno zaprto pri sobni temperaturi.

Na izbiro je več različnih lepil mod podge, ki se med seboj ločijo po namembnosti in končnemu videzu. Njihova uporaba je resnično brezmejna in zelo enostavna!


Lepilo in lak Mod podge Matte je najbolj univerzalno lepilo, lak in premaz v enem. Lahko se uporablja za številne različne namene in na ogromno različnih podlagah kot so: platno, steklo, porcelan, papir, lepenka, plastika, stiropor, kovina, les, za nakit in scrapbooking albume in decoupage. Izdelki, premazani ali lepljeni z mod podge matte lepilom imajo končni videz popoln mat.

 

Dodatne informacije
SKU0028995113055
PakiranjePosamezno
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Našli smo druge izdelke, ki vam bodo morda všeč!