Lepilo in lak Mod podge 236ml - super gloss

Vsestransko lepilo in lak za uporabo v številnih ustvarjalnih tehnikah in v številne namene, s končnim močnim svetlečim videzom.

Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
0028995112973
12,06 €

Mod Podge lepila in laki

Mod podge je nestrupeno, univerzalno belo lepilo, ki se lahko uporablja kot tesnilo, lepilo ali premaz. Na izbiro je več različnih lepil, katerih namen je uporaba na različnih podlagah kot so les, papir, lepenka, steklo, porcelan, plastika, stiropor, kovina, karton in blago. Je vsestransko uporabno in je namenjeno številnim tehnikam. Lahko se uporablja kot premaz, za reliefni videz, za decoupage tehniko, kot lepilo za fiksiranje sestavljank, pri oblikovanju nakita, pri izdelovanju scrapbook izdelkov, za foto transferje na papir ali blago, za premaz pohištva in še mnogo več. Lepilo ima srednji čas sušenja, tako da omogoča natančno delo. Če ga uporabljate kot premaz, pazite, da lepilo enakomerno tanko nanesete na celotno površino. V primeru, ko nanašate več slojev, pustite vsak sloj lepila sušiti 15-20 minut, preden nanesete novega. Ko je lepilo suho, je prozorno, vez zelo trdna, končni videz pa različen, lahko je mat ali sijaj, odvisno od uporabljenega produkta.

Pri delu z lepili Mod podge poskrbite, da zaščitite delovno površino. Lepilo nanašajte s čopičem ali gobico, orodje in roke pa po uporabi takoj umijte s toplo vodo in milom. Lepilo hranite tesno zaprto pri sobni temperaturi.

Na izbiro je več različnih lepil mod podge, ki se med seboj ločijo po namembnosti in končnemu videzu. Njihova uporaba je resnično brezmejna in zelo enostavna!


Lepilo Mod podge Super gloss je univerzalno lepilo in premaz obenem. Primeren je za vse trše površine in se lahko uporablja tudi kot končni lak za pohištvo. Uporabljate ga lahko na različnih podlagah kot so: steklo in porcelan, plastika, les, kovina, papir in lepenka. Lepilo je vodoodporno. Lepila ne pretresajte, nanašajte ga s čopičem, in sicer v eno smer, v drugo smer pa ga pogladite. Na lepilo ne nanašajte ničesar, temveč pustite, da se posuši. Popolnoma se strdi v 4 tednih. Ko je popolnoma trdno ga lahko obrišete z vlažno krpo. Končni videz je sijaj.

 

Dodatne informacije
SKU0028995112973
PakiranjePosamezno
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account